OSK D.Śmiarowski Gdańsk (2) jakieś opinie? jak wyglądają wykłady teoretyczne? jak kurs praktyczny?... Civic Nie znam Gdańska, proszę o radę. (3) Prawie dwa tygodnie temu chciałam wjechać na ul. Słowackiego od strony... olala Raport drogowy (28 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Powoli podjeżdżamy ul. Sopocką do Karwin W Gdyni zatarasowana jest ul....
lakiernik Gdynia (2) Witam..możecie polecić lakiernika z okolic Oksywia...mam kilka łatek do... cyc Plac manewrowy trójmiasto i okolice ? (5) Witam Czy gdzieś w trójmieście bądź okolicach znajdę darmowy plac... bzyq243 Raport drogowy (27 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Zapchana ul. Sopocka. Tracimy tam 20 minut Zapchana ul. Kościuszki od al.... Poszukuje świadków wypadku drogowego (1) Poszukuje świadków wypadku drogowego, do którego doszło 8 grudnia w Gdyni na... Saraswati Raport drogowy (26 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Kłopoty na ul. Podwale Przedmiejskie W Gdańsku z trudnościami kierowcy... JAJCARNIA 2012 - Reportaż (1) 18 marca już po raz piąty Sobowidz zapełnił się czynnymi pasjonatami... ferok Raport drogowy (23 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Wciąż kłopoty po wypadku na al. Grunwaldzkiej Na al. Grunwaldzkiej ok. godz.... Moskwicz 400 - kto mógłby pomoc w złożeniu samochodu. (6) Witam parę dni temu nabyłem skorupę samochodu Moskwicz 400 z 49r. Zamierzam... Franek szukam kompana do jazdy na Maxi Skuterze (5) Szukam kompana do jazdy na Maxi Skuterze okolice Wejherowa i Trójmiasta Michał 30 Wowo obwodnica uszkodzenia szyby 12-16 marca (1) w ubiegłym tygodniu jadąc obwodnicą po zjeździe z autostrady, wydawało mi się... :/ Raport drogowy (22 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (15) Mało zachęcające drogi w Trójmieście Ostatni raz dzisiaj zaglądamy na... Raport drogowy (21 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (43) Od jutra utrudnienia na Olszynce Ciasno na południu Gdańska. Tam korki mamy... OBWODNICA STOI 21.03 godz. 8.55 (4) czemu nkt o tym nie pisze pip Raport drogowy (20 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Kłopoty na ul. Wielkopolskiej w Gdyni Kończymy nasz popołudniowy Raport... Fotorejestrator Al. Grunwaldzka (8) Mam pytanie czy to urządzenie działa ? Proszę o odpowiedz , ponieważ nie wie... Karol CHAMSTWO TIROWCÓW PRZED ZWĘŻENIAMI (47) Witam, ostatnio parokrotnie byłem świadkiem czystego skurczysyństwa ze... paniczjojo Raport drogowy (19 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Zakorkowana ul. Sopockia Zakorkowana jest ul. Sopocka. Wolno jedziemy od...