Mała prośba do kierowców (6) Gdy widzicie, że kursantowi jadącemu L-ką zgasł silnik, że robi większość... Pozdrawiam Najtańszy ośrodek szkolenia kierowców kat.A Gdańsk (1) Witam serdecznie. Jakie tanie OSK znacie? (najlepiej gdybyście podali cenę)... pp Raport drogowy (30 marca 2012), ost. aktualizacja: 13:00 (19) Popołudnie bez Raportu Drogowego Dzisiaj niestety Raportu Drogowego niestety...
Raport drogowy (29 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Powoli jedziemy po ul. Spacerowej Zatarasowana jest ul. Sopocka do ul.... OSK D.Śmiarowski Gdańsk (2) jakieś opinie? jak wyglądają wykłady teoretyczne? jak kurs praktyczny?... Civic Nie znam Gdańska, proszę o radę. (3) Prawie dwa tygodnie temu chciałam wjechać na ul. Słowackiego od strony... olala Raport drogowy (28 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Powoli podjeżdżamy ul. Sopocką do Karwin W Gdyni zatarasowana jest ul.... lakiernik Gdynia (2) Witam..możecie polecić lakiernika z okolic Oksywia...mam kilka łatek do... cyc Plac manewrowy trójmiasto i okolice ? (5) Witam Czy gdzieś w trójmieście bądź okolicach znajdę darmowy plac... bzyq243 Raport drogowy (27 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Zapchana ul. Sopocka. Tracimy tam 20 minut Zapchana ul. Kościuszki od al.... Poszukuje świadków wypadku drogowego (1) Poszukuje świadków wypadku drogowego, do którego doszło 8 grudnia w Gdyni na... Saraswati Raport drogowy (26 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Kłopoty na ul. Podwale Przedmiejskie W Gdańsku z trudnościami kierowcy... JAJCARNIA 2012 - Reportaż (1) 18 marca już po raz piąty Sobowidz zapełnił się czynnymi pasjonatami... ferok Raport drogowy (23 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Wciąż kłopoty po wypadku na al. Grunwaldzkiej Na al. Grunwaldzkiej ok. godz.... Moskwicz 400 - kto mógłby pomoc w złożeniu samochodu. (6) Witam parę dni temu nabyłem skorupę samochodu Moskwicz 400 z 49r. Zamierzam... Franek szukam kompana do jazdy na Maxi Skuterze (5) Szukam kompana do jazdy na Maxi Skuterze okolice Wejherowa i Trójmiasta Michał 30 Wowo obwodnica uszkodzenia szyby 12-16 marca (1) w ubiegłym tygodniu jadąc obwodnicą po zjeździe z autostrady, wydawało mi się... :/ Raport drogowy (22 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (15) Mało zachęcające drogi w Trójmieście Ostatni raz dzisiaj zaglądamy na... Raport drogowy (21 marca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (43) Od jutra utrudnienia na Olszynce Ciasno na południu Gdańska. Tam korki mamy... OBWODNICA STOI 21.03 godz. 8.55 (4) czemu nkt o tym nie pisze pip