Ceny paliw w 3City - paliwo tansze o ponad 50gr na litrze?! (6) witajcie, na pewno znacie link... doogas laweta (1) witam, potrzebuje taniej lawety, najlepiej z okolic kowal, zakoniczyna ...... lukasz Raport drogowy (27 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (33) Piątkowe zatory powoli mijają Wolno jedziemy ul. Spacerową do Osowy. Dość...
Warsztat samochodowy- pomocu! (4) Witam szanownych zmotoryzowanych. Mam pytanie , czy ktoś zna jakiś warsztat... zmotoryzowany Subaru Gdańsk (3) Witam, szukam osoby która by dała mi się przejechać (nawet po parkingu)... Zainteresowany Parking na Skwerze Kościuszki??? (4) Witam,mam prośbę do Gdynian,wybieram sie w maju do Gdyni,chciałbym rano... robert Protest w Gdyni (8) Protestować do skutku. Po co? Żeby paliwo było po 4 zł.Protest w Gdyni... akmk1970 STRUMIENICE MITY I RZECZYWISTOŚĆ... (1) Ostatnio zrobiło się znowu głośno o strumienicach zwłaszcza wydechowych czego... mechanikwydechu Budowa i działanie układu wydechowego (1) Podstawowymi elementami z jakich składa się układ wydechowy są kolektor... mechanikwydechu Peugeot206XR (5) Witam! Mam problem z moim autem marki Peugeot 206XR. Szukam dobrego... Pawel Raport drogowy (26 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Od piątku ruch wahadłowy na ul. Uczniowskiej Na początek informacja do... Ja pitole (2) gokart jedzie albo nie jedzie brudno śmierdzi nie ma jak wyprzedzić itd jak... karol Gdańsk Jak dojechać ? Obłuże - Kowale (2) Forumowicze, czy wiecie może jak w miarę szybko dostać się z Gdyni Obłuża do... gdynia Raport drogowy (25 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 16:30 (62) Bez kłopotu na wylotówkach z Trójmiasta, choć jest ślisko Mamy godz. 16 a... Raport drogowy (24 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Kłopoty na południa Gdańska No i na koniec raportu niemiłe informacje dla... Raport drogowy (23 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (27) Kłopoty w ruchu we Wrzeszczu Przed nami 11, ostatni dzisiaj Raport Drogowy.... Pętla (1) Nowa pętla pod blokami leżącymi na os. Orunia Górna nazywać się będzie... bumbimbam kurs bezpiecznej jazdy/ kurs driftu (2) poszukuje na preznet kursu bezpiecznej jazdu albo driftu (nie wiem czy dobrze... Agitka ostrzeżenie (35) Uwaga na biały dostawczak GKA.....,Kierowca "ham"jadący w środę rano o 7.25 z... dojeżdżający do pracy przyjme auto z oplatami (1) przyjme auto z oplatami do dojazdow do pracy moze byc uszkodzone wzamian za... trs