Raport drogowy (20 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (63) Maleje natężenie ruchu w Trójmieście Zbliżamy się do weekendu. Trzeba będzie... Znowu zamknięty przejazd płytami w kierunku Ogrodowej i Potokowej (10) Od kilku dni przejazd płytami jako objazd Słowackiego jest zamkniety w... a..ro Fotelik samochodowy (15-36kg) (3) Czolem Mozecie podpowiedziec gdzie w trojmiescie jest jakis wybor... Mariusz.Gorzoch
Raport drogowy (19 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Kłopoty na ul. Sopockiej w Gdyni Dość mocno zakorkowana jest ul. Spacerowa w... zabudowa samochodowa (1) Witam wszystkich czy ktos z Was zna firme ktora zajmuje sie zabudową... Bartek :) Raport drogowy (18 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Odpuszcza ruch we Wrzeszczu (godz. 17:00) Gdynia. Wolno jedziemy ul. Morską... UCZCIWY< DOBRY(5) Chcę naprawić wyskakującą jedynkę w pajero 3.2did. I szukam wartego polecenia... atego@wp.pl stacja BLISKA-prosze o opinie (4) j.w z góry dziękuję. pomorzankaAnka Wymiana płynu w chłodnicy (6) Witam, krążą różne wersje, więc zapytam także Was o zdanie :) co ile... olek-maly Gdzie zrobić próbę olejową i pomiar sprężania w cylindrach? (4) Witam, Pytanie jak w temacie: gdzie w Trójmieście, a jeszcze lepiej w... Wojciech Piskorski Raport drogowy (17 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (34) Wypadek drogowy na Brodwinie Zaczynamy od informacji o wypadku drogowym w... Zjazd ze Słowackiego (3) Mam pytanie dotyczące zjazdu ze Słowackiego, czy możliwe jest teraz w trakcie... Szu Raport drogowy (16 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (44) Maleją korki w Trójmieście (godz. 17:00) Zatarasowana jest ul. Sopocka do... Stosowanie filtrów FILTRON (8) Do auta kupiłem taki właśnie filtr. Jestem wściekły na producenta za to że... Artur Korek na Starogardzkiej (12) Czy ktoś z was stoi codziennie w porannym korku na Starogardzkiej?? To jest... mieszkanka Borkowa WYPADEK NA AL.ZWYCIESTWA W GDYNI !!! (1) Do wszystkich pieszych i kierowcow, jakas godzine (ok 9.00) temu jechalam... Ola Raport drogowy (13 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (37) Odpuszcza ul. Sopocka do Karwin Tak dotarliśmy dzisiaj do końca Raportu... Niewybuch przy Białej Baszcie? (1) Dziś przy Białej Baszcie natknąłem się na policję i patrol saperski, więc... Jabłon Raport drogowy (12 stycznia 2012), ost. aktualizacja: 09:00 (19) Puszcza korek na obwodnicy w Karwinach Przejezdna jest obwodnica w kierunku... Uczniowska faktycznie otwarta? (3) Da się przejechać przez wiadukt? Żeby dostać się na Marynarki Polskiej? aaaaa