Serwis warsztat GSM samochodowe ???? (1) Poszukuję w okolicy warsztatu który ogrania tematy GSM w samochodach. Chodzi... atego@wp.pl Raport drogowy (11 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Korek na Trakcie św. Wojciecha do centrum Kierowcy, jadąc obwodnicą muszą... SPRAWDŹ SWOJE MANDATY Z FOTORADARU (41) :) http://zaszybko.pl/ Kasia31
Radar koło Batorego? (3) Czy ktoś zwrócił uwagę na to coś, co stało dziś(około godziny 13) na pasie... tomek Prawo jazdy kat. A, która szkoła w Gańsku najlepsza (2) witam wszystkich, proszę doradźcie mi, która ze szkół jazdy w Gdańsku... serdujah Raport drogowy (10 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (85) Ciasno na Kwiatkowskiego. Korki na SIedlcach W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego... Wiśniewskiego Gdynia (2) O co chodzi z tymi korkami na Wiśniewskiego? Żadnego remontu, a od około 2... Chaber paraliz na Slowackiego ...czemu ?? (11) co sie stało bo tam się jechać nie da , przed 8 już bylo lużno zwykle a teraz... aaa Łódzka, Wilanowska, Warszawska! Katasrtofa! (1) Czy ktoś może zainterweniować lub chociaż zainteresować się sytuacją drogową... Mi co sadzicie o tojocie coroli 2003 w ogloszeniach trojmiasto (7) szokuje mnie cena i tak maly przebieg mallukas jazda bez prawka (2) Witam, mam ciekawy samochód, to erad spacia automotorower, można nim jeździć... iza Raport drogowy (7 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Korek na obwodnicy w stronę Gdyni Zaczynamy od obwodnicy. Zakorkowany jest... Raport drogowy (6 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Korki na południu Gdańska Gdynia. Ciężko przejechać ul. Morską z centrum do... poszukuwany spec od tdci (7) fiesta 2005 1.4 tdci czasami przygasa podczas jazdy (rzadko ale zdarza się),... ar Raport drogowy (5 października 2011), ost. aktualizacja: 16:00 (44) Utrzymuje się korek na obwodnicy w stronę Węzła Karczemki Komplikuje się... lewy pas (1) Bo lewy to tylko dla pana z bordowego poldka który na i tak zakorkowanej... ``mmm`` Raport drogowy (4 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (37) Korki na południu Gdańska Komplikuje się sytuacja na południu Gdańska. Tam... Remont na Jana z Kolna (1) Mamy remont i część drogi jest już 'nowa'. Samochody może niecały miesiąc nią... MłodyDuchem TO MOŻE SKRZYŻOWANIA BEZKOLIZYJNE (1) To może niech służby drogowe wprowadzą na skrzyżowaniach SYGNALIZACJĘ... CZARNA Raport drogowy (3 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Zakorkowana al. Armii Krajowej do obwodnicy Złe wieści płyną z Chełmu....