Szanowny piracie trogowy z Pustek Cisowskich (9) Wczoraj około godziny 11:30 mężczyzna jadący ciemnym samochodem na Pustkach... mapet Najtańsza szkoła jazdy kat. A (2) Witam, Czy są w 3-mieście bądź okolicach jakieś tańsze szkoły jazdy? Chcę... cyklonB Sprawdź czy fotoradar zrobił Ci zdjęcie. (2) W związku z upublicznieniem dostępu do bazy danych informacji o zdjęciach... Kuba
Zlot samochodów wszystkich marek Pruszcz (2) Zapraszam wszystkich na zlot samochodów :) O godzinie 21:00 jeżeli parking... tibs Propozycje nowego taryfikatora (5) Przedstawiono kilka propozycji nowego taryfikatora... memo Suzuki GS 500 Gdynia - prośba o opinie (1) Witam, poszukuję Suzuki GS 500 dla początkującej motocyklistki, poniżej... harvi Raport drogowy (23 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Korki na południu Gdańska Komplikuje się sytuacja na południu Gdańska. Tam... Remont zjazdów na węźle Osowa (4) http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,10325108,Obwodnica_z_Gdanska_d... INKA Baczyńskiego i złośliwość drogowców. (1) Na Kościuszki są prowadzone jakieś prace drogowe i drogowcy na końcu... max szkoła jazdy (8) wybieram sie na prawo jazdy mam pytanie czy ktos zdawał w optimie na... 878mm Raport drogowy (22 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Korki na ul. Kwiatkowskiego w Gdyni Gdańsk. Wciąż zakorkowana jest ul.... Motorem po mieście (1) Hej, jakie są wasze doświadczenia, jeśli chodzi o jazdę i parkowanie motorem... Tygrys Raport drogowy (21 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Coraz wolniej na obwodnicy przed Borkowem Morska blokuje się w dwóch... Skuteczność Straży Miejskiej (5) Trochę poirytowało mnie zachowanie Straży Miejskiej podczas Zlotu Żaglowców w... persona-dafta Raport drogowy (20 września 2011), ost. aktualizacja: 16:00 (15) Korki wróciły Od aut gęsto jest na wielu ulicach w całym Trójmieście. W... Raport drogowy (19 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Ciaśniej w Gdyni, utrudnienia na Niepodległości Wciąż zakorkowany jest... euroschool gdynia (1) witam, mam pytanie czy ktos byl na kursie na prawo jazdy w szkole euroschool... AA poleccie dobrego instruktora na jazdy doszkalające tuż przed egzaminem (2) Jestem przed egzaminem na prawo jazdy i chciałabym skorzystać jeszcze z... gwiazduś Raport drogowy (16 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Zakorkowane południe Gdańska No i na koniec dnia niemiłe informacje dla... Wypadek na Grunwaldzkiej przed 19 17.09.2011 (5) Byłem i widziałem z pięciu metrów! Dwóch motocyklistów uderzyło w samochód... as