Gdzie w Gdańsku można kupić Opony używane (5) Witam, poszukuje opon używanych, gdzie mogę kupić takie opony? kmkm wynajem auta alfa romeo 159 - gdzie wynajmę? (2) witam, czy orientuje się ktoś czy w jakiejś Trójmiejskiej wypożyczalni aut... tom Skory w samochodzie (5) Witam, chce oddac auto do obszycia skora. Czy mozecie mi polecic... kaja
Raport drogowy (15 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Maleje natężenie ruchu w Trójmieście W Gdyni poważne utrudnienia mamy na ul.... Czy na parking "naziemny" przy Carrefourze można wjeżdżać od (1) ul. Schuberta? (pierwsza w prawo, jadąc od ronda Beethovena/Trzy... alucard Raport drogowy (14 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Wciąż ciasno na obwodnicy przed Węzłem Karczemki Zaczynamy ostatni dziś... szukam porządnego elektryka - elektronika do Peugeota 307 (3) Prosze mi kogoś polecić Najlepiej w Gdańsku lub Sopocie Nie musze pisac... Grzesiek dobry diagnosta poszukiwany 3 miasto.. (5) astra 2005 cdti problem z silnikiem,może ktoś ma jakis pomysł toffi Raport drogowy (13 września 2011), ost. aktualizacja: 15:300 (15) Korki na Chwaszczyńskiej. Ciasno na ul. Spacerowej Zaczynamy od wieści z... Jak dojechać z Łostowic do Nowego Portu (2) Witam Chciałabym zapytać jak dojechać komunikacją miejską z Łostowic do... Magda hej pilneeee!!!!!!!! (4) poszukuje mechanika całodobowego ktory jezdzi do domu... jaaaaa poszukiwany instruktor jazdy (4) witam. poszukuje dobrego instruktora jazdy u ktorego moglabym wziasc pare... aerla Geometria kół (1) Gdzie w okolicach trójmiasta znajde tanio komputerowe ustawianie zbieżności kół? Daria Raport drogowy (12 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Ciasno na Estakadzie Kwiatkowskiego Zalecam omijać Siedlce. Tam zatarasowana... Szukam mechanika (6) Czesc Szukam dobrego i taniego mechanika który podjąłby się wymiany paru... Alex Raport drogowy (9 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Korki na południu Gdańska Dolegliwy ruch do centrum jest teraz też na... Ruch wahadlowy na Oruni obok przychodni. (5) Dlaczego nikt nie poinformowal mieszkancow o wprowadzeniu ruchu wahadlowego... urban Pusto i głucho ... (1) Przy tych 'autopilotach' to już nikt tu nie zagląda , bo nie ma do czego . pa,pa ... Raport drogowy (8 września 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (33) Przytkana Trasa W-Z w stronę obwodnicy Kończymy dziś Raport Drogowy. W... Mechanika pojazdowa (5) Witam. Polecam Euro warsztat w Sopocie przy ul. al. Niepodległości.... makskill26