skrzyżowanie kościuszki-hallera od strony kościuszki (5) Ktoś dobrze pomyślał i namalował dwa pasy tyle że nie do końca dobrze -... tomsent Raport drogowy (10 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Utrudnienia na wyjazdach z Trójmiasta Paraliż obwodnicy w dwóch miejscach do... Zwykłe kontrole drogowe lub "suszenie" w Gdyni (7) Witam, jestem kierowcą i po Gdyni codziennie robię wiele km, ale zwykłej... TomaszGA
Orunia Dolna- jaki dojazd? (5) Witam! Od niedawna mieszkam w Gdańsku, niebawem muszę pojechać na Orunię... Nierozgarnięta :) Raport drogowy (9 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (40) Korki we Wrzeszczu trzymają Masz zamiar jechać do centrum Gdańsk z Sopotu?... Zmiany na ul. Warszawskiej (5) cytat z gdansk.pl: "W związku z wprowadzonymi zmianami w organizacji ruchu... mieszkaniec Ujeściska Raport drogowy (8 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (52) Korkuje się al. Niepodległości w Sopocie i Bitwy pod Płowcami Wrzeszcz,... googluję i googluję i nic... (1) Szukam gdzieś w okolicy warsztatu regenerującego sprężarki klimatyzacji... Artur Rondo przy ARGO ARENIE na ul. Gospody (1) Rondo miało być zakończone do 31 maja 2011. Jeszcze nie zostało oddane do... Bernard Raport drogowy (7 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (35) Korki na Podwalu Przedmiejskim. Awaria tramwaju we Wrzeszczu (godz. 17:00) W... Raport drogowy (6 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (27) Korek na obwodnicy w Straszynie Na obwodnicy utrudnienia w okolicach... Raport drogowy (3 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (47) Korkuje się al. Armii Krajowej. Korek na Kwiatkowskiego (godz. 17:00)... Skradziono Audi A4 (2) Wczoraj w nocy tj 03.06.2011 skradziono z ulicy Grunwaldzkiej we Wrzeszczu... Adam opel corsa B (2) Czy posiada ktoś może OPLA CORSE B? Bardzo proszę o opinie.Pozdrawiam. pomorzankaAnka VW Caravelle wypożyczę 9 osób lub inna marka- ZADBANY (1) Samochód dziewiecioosobowy na soboty do końca sierpnia. Do 200 zł. za dobę entropia porazka (7) porazka z tym kopaniem po za barierkami obwodnicy za selgrosem w kierunku... se tak napisalem ... jechał ktos ostanio autem Gdańsk - Wawa (9) hej hej, wybieram sie do warszawy osobowka, powiedzcie czy duzo zastojow jest... Twixik Co się szykuje na obwodnicy za węzłem Owczarnia w kierunku Pruszcza? (5) Jakiś czas temu zauważyłem znaki zwężenia jezdni do jednego pasa ruchu na... surf Raport drogowy (2 czerwca 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Wypadek na obwodnicy w Matarni (godz. 17:00) Ktokolwiek może niech omija... Narzędzia warsztatowe (3) witam, kto zna firmę Ingersoll Rand? gdzie mogę kupić te narzędzia-słyszałem... elastyczna