Szyba czołowa Honda Civic 1993 (1) Witam serdecznie P:oszukuję szyby do Hondy Civic 1.5 KAT - 1993 rok. Może... monika848 gdzie w gdyni sprawdzić auto przed zakupem? (1) mam już upatrzone autko, ale przed zakupem chciałabym je w miarę kompleksowo... =-= Problem z moca - pomocy!!! :) (8) Cześć, mam Opla Astre I F (1994), ostatnio pojawił mi się bardzo niepokojący... Łukasz
Autopilot (20 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (33) Krajowa siódemka luźna W dużym skrócie,na pomorskich drogach bardzo duży... Radio Gdańsk Skradziono VW Golfa 4 !!! (3) witam dzisiaj w nocy skradziono mi golfa 4 koloru czarnego o numerach... nieznany Paraliż ruchu na Morskiej (8) Dziś znów p. dyrektor Roman Witowski ze swoim zastępcą p. Maciejem... gdyński kierowca Autopilot (19 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (74) Korek na Trakcie św Wojciecha Sytuacja na Trójmiejskiej Obowdnicy... Radio Gdańsk Gaśnica (14) Ul. Kartuska, przy obwodnicy pali się auto. Obok przejeżdża kilkadziesiąt aut... mieszkanka Kiełpina Autopilot (18 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (31) Ciasno w Gdyni Są problemy na estakadzie Kwiatkowskiego w Gdyni. Pani Edyta... Radio Gdańsk wysepki na Nowym Swiecie (4) Chciałbym się dowiedzieć co za kretyn kazał wykonać 3 wysepki na ul. Nowy... Tramp Autopilot (17 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (33) Korki na Obwodnicy Trójmiasta Wciąż problemy na Podwalu Przedmiejskim do... Radio Gdańsk Trasa obwodowa (3) -witam wszystkich,chciałbym prosić o informację jak wygląda sytuacja na... robert Na lato - do pracy skuterem :) (6) Na lato zamieniłem auto na skuter (mam prawko motocyklowe, skuter trochę... Yogi Stale czerwone światło na wlocie do Gdańska ul. Kartuską (1) Czy ktoś się może orientuje o co chodzi ze światłami na wlocie do Gdańska od... DJ Autopilot (16 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (16) Utrudnienia na Kartuskiej w obie strony w Kokoszkach. Przypominam o wypadku... Radio Gdańsk Gdzie diagnostyk w trójmieście ?? (1) Witam, poszukuje diagnostyka który nie robi problemów z badaniami.. czekam... kk.michal@wp.pl Autopilot (13 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (28) Koniec utrudnień w Gdyni. Na Estakadzie Kwiatkowskiego powinny się już... Radio Gdańsk Autopilot (12 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (40) Kolizja na Grunwaldzkiej Są problemy na alei Grunwaldzkiej na wysokości... Radio Gdańsk Gdzie przyspawać tłumik na przymożu (4) Witam, poszukuje warsztatu najlepiej na przymorzu gdzie przyspawają mi tłumik... kk.michal@wp.pl wymiana progów (2) Ile moze kosztowac taka impreza? Chodzi o lanosa, w tej chwili jest kilka... bezmyslnik