Autopilot (10 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (21) Radio Gdańsk: Zakorkowany Chełm (godz. 17:59) Nie ma już kłopotów z wyjazdem... Radio Gdańsk gdzie zakaładają klimatyzację do samochodu (4) Moze ktoś może polecić warsztat gdzie zakładają klimatyzację do Nissanów? I... nissan Torowisko i ul. Gdańska w Brzeźnie (8) Czas przejazdu na odcinku z Nowego Portu i odwrotnie w kierunku dzielnic... Sławek
Autopilot (9 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (25) Korek na Słowackiego w górę. Nadal korkuje się Słowackiego w górę - mówi Pan... Radio Gdańsk Gdzie w 3mieście można kupić tłumik sportowy (3) Gdzie w 3mieście można kupić tłumik sportowy i zamontować? sss instrukcja jeep (8) witam.kupiłam jeep grand cherokee 1999 ale bez instrukcji obsługi, zależy mi... hanek29 Autopilot (6 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (34) Uwaga na Szadółki i Brzeźno Duży ruch wciąż utrzymuje się w rejonie centrum... Radio Gdańsk Gratulacje za zablokowanie dojazdów do obwodnicy (1) Jak widać urzędnicy odpowiedzialni za drogi jeżdżą rowerami bo jak można przy... tramp BARDZO PROSZĘ ! (19) Pana kierowcę z dość nowego Freelandera GD..... , który dzisiaj wczesnym... Artur potrzebny jumper lub sprinter (1) moze znajdzie sie tu ktos z dobrym sercem i wynajmie nam takie auto na... **emi Wypadek Wazne!!! (11) Właśnie tydzień temu miałem tam wypadek zjeżdżałem z Grunwaldzkiej w stronę... Marek Autopilot (5 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (21) Tłok we Wrzeszczu. Więcej samochodów w Gdańsku jeszcze na Słowackiego we... Radio Gdańsk Most w Letnicy na Uczniowskiej (4) Czy ten most jest już może przejezdny??? Davis Autopilot (4 maja 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (24) Stabilizuje się sytuacja na trójmiejskich drogach. Śmiało mogą Państwo... Radio Gdańsk Autopilot (29 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (17) Seria wypadków na drogach krajowych! Niebezpieczny wypadek na obwodnicy... Radio Gdańsk BMW NAPRAWA (13) SZUKAM DOBREGO WARSZTATU GDZIE ZNAJĄ SIE NA MARCE NAJLEPIEJ W OKOLICY GDYNI... NJK4444 Autopilot (28 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (15) Spokojnie w Sopocie. Sytuacja na trójmiejskich drogach się stabilizuje. Bez... Radio Gdańsk Autopilot (27 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (29) Niewielkie korki na obwodnicy Nie ma już utrudnień w ruchu przy skrzyżowaniu... Radio Gdańsk widzieliście ja? znacie? (8) duzo jezdze po Gdańsku nie od dzis, patrze sobie na kierowców jak jeżdza... M. Autopilot (26 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (23) Rozluźnia się ruch na ulicach Trójmiasta. W Gdańsku spokojniej na Trakcie... Radio Gdańsk