przegląd pojazdu (10) czy ktos może polecić godne miejsce gdzie można zrobic coroczny przegląd... Nathalya szukam zakładu blacharskiego/lakiernika (7) możecie polecić sprawdzony zakład blacharski Gdynia/Gdańsk, mam do naprawy... almerka Autopilot (13 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 15:59 (25) Spokojnie w Trójmieście. Wydaje się, że ruch w Trójmieście ustabilizował... Radio Gdańsk
stacja benzynowa na leclercu (4) ktos moze polecic lub odradzic :) ? jacc Autopilot (12 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (19) Tłok na Małomiejskiej i Łostowickiej. Przypominam o największym w tym... Radio Gdańsk Autopilot (11 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (14) Ciasno na Trakcie Św. Wojciecha. Korkuje się Trakt Św. Wojciecha w obie... Radio Gdańsk Szukam speca od terenówek, dokładniej Opla Frontery (8) Witam, tak jak w temacie, szukam mechanika, któremu napęd na 4 i wały nie sa... Opel F. jeżdżę lewym pasem i już mam zawieszenie i układ kierowniczy (9) do naprawy i kto mi za to zapłaci . A w zeszłym roku na jesieni przed zimą... NIESTETY ramka do rejestracji, gdzie w weekend? (8) Komuś spodobała się ramka od tablicy rejestr.mojego auta wrrrr... albo się... sylwiaagnieszka Autopilot (8 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (30) Wciąż utrudnienia na Grunwaldzkiej. Ciasno na Grunwaldzkiej na wysokości... Radio Gdańsk Autopilot (7 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (21) Sopocka stoi w obie strony Ulica Sopocka w Gdyni stoi w obie strony.... Radio Gdańsk Autopilot (6 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (24) Bardzo duży ścisk w Gdańsku. Po raz ostatni po południu ruszamy na drogi.... Radio Gdańsk Garaż na motor (1) Witam. Poszukuję garażu na motor, chętnie z kimś do spółki w okolicach... kawasaki Autopilot (5 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (30) Kliniczna i Hallera zatkane W Gdyni Rumi i Redzie na drogach bez większych... Radio Gdańsk droga benzyna, obniż koszta w domu (3) Z uwagi na wysoki koszt paliwa do Naszych zabawek, uznałem że aby dalej... jackkawa montaz haka (2) gdzie zamontuje w rozsądnej cenie hak do osobówki hak dedykowany art Autopilot (4 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (28) Spokojnie w Trójmieście. Dwie osoby zostały ranne w wyniku wypadku, do... Radio Gdańsk Autopilot (1 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (17) Jest ślisko, uwaga na kolizje. Są problemy z przejazdem aleją Zwycięstwa z... Radio Gdańsk gdzie zutylizować akumulator samochodowy? (3) Witam, gdzie można oddać stary akumulator samochodowy? Najlepiej w Gdyni i... tomo dziwne odgłosy silnika (20) Witam, posiadamy vw passat b5 1,6 benzyna 98 r. Wczoraj po odpaleniu... paulina_kre