dziwne odgłosy silnika (20) Witam, posiadamy vw passat b5 1,6 benzyna 98 r. Wczoraj po odpaleniu... paulina_kre Peugot 206 Diesel wymiana uszczelki pod głowicą (4) może ma ktoś namiary na niedrogi sprawdzony warsztat lub prywatnego... toffi ROZRZĄD !! GDANSK (6) Witam.Gdzie w Gdańsku solidnie,w miare tanio i dobrze wymienie rozrząd w audi... strzałeczka
prośba o poradę (5) Piszę z pytaniem,kupiłam Scenica 97r. jest na alufelgach oryginalnych,kupując... Melpomena Porysowane autko :( (17) Mam pytanko jakiś burak na parkingu przyrysował mi drzwi i bok samochodu rysa... xElka pasażer na gapę (6) A mnie ktoś mógłby ponadzorować trochę podczas jazdy autkiem? I trochę... kawoszka elektryk do samochodu (4) Kto zna dobrego, uczciwego elektryka/mechanika, który moglby sprawdzić... zmrozona brak kultury (27) brak kultury jest tym, co cechuje polskich kierowców; ponadto nie brakuje... xxx wypłata z ubezpieczenia... (9) jak w praktyce wychodzi się na wypłacie z ubezpieczenia jesli pojazd jest... ania Uwaga kradną katalizatory z samochodów (2) Kradną katalizatory z samochodów na osiedlach w Gdańsku!!!! norbi Może by coś takiego u nas zorganizować (2) http://www.e-petrol.pl/index.php/wiadomosci-polska/63568/beda-protesty-kierowcow AR Skradziony samochód Skoda Octavia Kombi 4x4 (7) Witam. W dniu wczorajszym ktoś ukradł nam spod bloku rodzinne kombi,... gosia_dim_ Jazda na pamięć (2) np. skrzyżowanie łostowicka-kartuska, kierunek morena. przez całą długość... kobieta Autopilot (30 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (13) Uwaga na Armii Krajowej Numerem jeden na liście korków jest ulica Armii... Radio Gdańsk CZy ktoś z kierowców wie jaki znak jest za zjazdem z ronda (przy pomniku Sobieskiego), na ulicę szeroką (2) Zastanawia mnie fakt, że na skrzyżowaniu z Węglarską nie było jeszcze... silen pytanko gdzie parking (1) Hej Jadę w czwartek na Gdański Uniwersytet Medyczny na ul. dębową 1.. czy... www Autopilot (29 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (14) Radio Gdańsk: Tramwaje na Pomorskiej ruszyły (godz. 17:59) Skończyły się... Radio Gdańsk Kamery na skrzyżowaniu A.K. i Kartuskiej (4) Wiecie, co to za kamery jakiś czas temu się pojawiły na tym skrzyżowaniu? Już... alucard Autopilot (28 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:29 (13) Wypadek na DK numer 6 Wypadek na krajowej 6 - między Bolszewem a Wejherowem... Radio Gdańsk VW PHAETON 5.oTDI (11) Czy ktoś może jeździ takim autem z silnikiem 5.0TDI? Szukam wiadomości z... owner?