Autopilot (15 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (15) Bez świateł na Chrzanowskiego Są kłopoty z sygnalizacją świetlną w rejonie... Radio Gdańsk benzyna nie musi tyle kosztować! (8) Prosty plan - zwołujemy się i nie tankujemy przez tydzień w jednej sieci... Robot mistrz kierownicy poszukiwany!!! (31) Poszukuję sympatycznej osoby, mistrza kierownicy który ma trochę wolnego... MM
tragiczne skrzyżowanie to: (4) Łudzka i Swiętokrzyska - masakra!!! z łudzkiej wjechać w świętokrzyską przy... E.D. Autopilot (14 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (25) Stabilizuje się sytuacja na trójmiejskich trasach. Coraz spokojniej w... Radio Gdańsk Tłumik z podwójną końcówką (10) Witam, chcę sobie wstawić tłumik z podwójną końcówką okrągłą prostą o... Kacper co chłopaki z prowincji widzą w samochodach marki VW??? (11) co chłopaki z prowincji widzą w samochodach marki VW??? qwawes ZGUBIONO PORtFEL RĘBISZ (1) Zgubiono_ portfel_na_nazwisko_ Rębisz_Michał_w_gdańsku_w_godzinach_... Michal SKRADZIONO GOLFA 4 na ul. Dębinki nr PTU GC74 (4) Wczoraj tj o godz. 10-12 skradziono vw golfa 4 koloru ciemno-niebieski, 3... łukasz czujniki parkowania w 3mieście ?? (9) Siemanko, poszukuje jakiegoś zakładu w 3mieście gdzie można założyć czujniki... kk.michal@wp.pl Autopilot (11 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (18) Tramwajowe zmiany w Nowym Porcie Wypadek na drodze 224 w Załężu koło Kartuz... Radio Gdańsk ciekawa inicjatywa dla kierowcow na facebooku (1) http://www.facebook.com/pages/Autem-przez-Trójmiasto/138707809529115... jakubek Fotoradar na trójnogu na Estakadzie Kwiatkowskiego (1) Nie wiem czy to często się zdarza ale wczoraj o godz. 14:30 (czwartrek,... Marek_z_Gdanska Autopilot (10 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (27) Uspokaja się na drogach. Powraca ruch w Chwaszczynie - nasz słuchacz... Radio Gdańsk Autopilot (9 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (24) Ostrożnie w okolicach kościołów Uważajmy jeżdżąc dziś w okolicach kościołów... Radio Gdańsk przyczyny zamkniecia stacji statoil na orunii , przy trakcie sw wojciecha???? (2) ciekawosc mnie zzera bo nie wiem czemu ta stacja zostala zamknieta ! lubilem... artur.konkol Autopilot (8 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (26) Wypadek na Estakadzie Kwiatkowskiego! Uwaga kierowcy z Gdyni! Wypadek na... Radio Gdańsk Autopilot (8 marca 2011), ost. aktualizacja: 6:59 (2) Uwaga - opona na Obwodnicy Uwaga - opona leży na obwodnicy w kierunku Gdyni... Radio Gdańsk radio CB (2) mam pytanko gdzie można kupić dobre radio CB + antena w Gdyni i najlepiej... siatkarz Autopilot (7 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (17) Wciąż kłopoty z dojazdem do Chwaszczyna. Wciąż dość trudny jest dojazd do... Radio Gdańsk