Przejazd kolejowy Orunia (2) Witam, czy nie tylko ja zauważyłem, że Pani (chyba jest jakaś nowa)... inzynier76 Ruch prawostronnyy (1) Ma racje z z nagminną jazdą lewym pasem. W Polsce jest prawostronny ruch,... zbysław Autopilot (24 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (16) Korkuje się Trakt Św. Wojciecha. Są problemy na Trakcie Św. Wojciecha. Pan... Radio Gdańsk
Światła mijania w dzien latem - jeszcze troche i nie bedziemy zmuszeni! (55) W dniu 2011-02-09 został złożony do Trybunału Konstytucyjnego wniosek o... fantomas Autopilot (23 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (18) Zakorkowane dojazdy do obwodnicy Korki na ulicach Trójmiasta wcale się nie... Radio Gdańsk Prawo jazdy Gdynia- Jaka szkoła? (8) Witam! Jaki OSK w Gdyni jest wart polecenia? Słyszałem dobre opinie o... yammy Armii Krajowej i debilizm kierowców. (11) Dzisiaj przed 18 jechałem A.K. od centrum w stronę Auchan i nie mogę... alucard Autopilot (22 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (16) Uwaga na Gdynię Po raz ostatni dziś wyjeżdżamy na drogi i znowu zaczynamy od... Radio Gdańsk uwaga ! sól na drodze (3) Sypią barany sól przy dodatnich temperaturach, która absorbując wilgoć z... magmat73 Autopilot (21 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (13) Wolno pojedziemy gdańską ul. Małomiejską. Bardzo powoli jedzie się w Gdańsku... Radio Gdańsk potrzebuje transportu (1) mam pytanko dla latajacych laweta w strone niemiec czy przy okazji jadac w... piotr pytanie niedoświadczonej kobiety (7) kochani bardzo proszę o pomoc w zakupie dobrego skutera ale proszę nie... k. Autopilot (18 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (14) Gdynia. Utrudnienia w okolicach stadionu miejskiego. Ruch w mieście... Radio Gdańsk Skradziono w gdańsku na ulicy Traugitta caraudio (4) Witam, skradziono jakiś czas temu CarAudio :Wzmacniacz Quadrall Traffic 500... Michał Autopilot (17 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:29 (17) Gęsto na Oruni. Korek od wjazdu na osiedle Miłe(Kowale) w stronę Gdańska aż... Radio Gdańsk potrzebna Straż Miejska (7) na skrzyżowaniu Słodowników - Podwale Przedmiejskie To co się tam dzieje to... www Autopilot (16 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (17) Dachowanie na Kartuskiej A jednak trzeba liczyć się z poważnymi... Radio Gdańsk Poszukuje najlepszego instruktora nauki jazdy Rumia /Gdynia (11) Witam poszukuje najlepszego instruktora nauki jazdy który potrafi... ewka Fotoradar na trójnogu na Estakadzie Kwiatkowskiego (9) Nie wiem czy to często się zdarza ale wczoraj o godz. 14:30 (czwartrek,... Marek_z_Gdanska Autopilot (15 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (15) Bez świateł na Chrzanowskiego Są kłopoty z sygnalizacją świetlną w rejonie... Radio Gdańsk