Autopilot (26 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (23) Rozluźnia się ruch na ulicach Trójmiasta. W Gdańsku spokojniej na Trakcie... Radio Gdańsk opony bieżnikowany czy używane?? (5) Zastanawiam sie nad kupnem opon bieznikowanych tzw eco opony czy moze ktos... kierowca naprawa cb radia lub srtojenie cb GDZIE? W GDAŃSKU (4) GDZIE w Gdańsku mogę naprawić lub dostroić cb radio kk.michal@wp.pl
Trakt św. Wojciecha (5) Przez ostatni tydzień przyglądałem się tej ulicy na odcinku Zremb-Toruńska i... bum Autopilot (22 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 16:29 (25) Tłok w Gdańsku. W Gdyni Wielkopolską w stronę Obwodnicy jedzie się całkiem... Radio Gdańsk Autopilot (21 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (28) Stabilizuje się ruch na ulicach Trójmiasta. W Gdańsku spokojnie na... Radio Gdańsk Autopilot (31 marca 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (19) W Trójmieście coraz spokojniej. Bez trudności przejadą Państwo Zwycięstwa... Radio Gdańsk Autopilot (20 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (29) Uwaga na obwodnicę. We Wrzeszczu spokojnie Hutnicza z Gdyni do Rumi korkuje... Radio Gdańsk dzięki za świeże info drogowe (3) zapomnieliście że pół miasta stoi w korku ? dobrytyp Sposoby na dziurawe drogi? (4) Ostatnio głośno było w różnych mediach o mieszkańcu pewnej małej miejscowości... ksd Autopilot (19 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (54) Wciąż korkuje się obwodnica Trójmiasta. Sznur samochodów na obwodnicy... Radio Gdańsk Autopilot (18 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (32) Popołudniowy szczyt odpuszcza w Trójmieście. Luźniej już w Trójmieście. W... Radio Gdańsk NIESAMOWITA podróż z giełdy samochodowej. (15) Wracałem dziś koło 11 z giełdy w Pruszczu.Jechałem motocyklem.I to co... Artur BRAK INFORMACJI!!!parkowanie wzdłuż BUSPASA w Wrzeszczu (6) Nie ma żadnej informacji, że nie można parkować na miejscach postojowych... parkowacz BUSPAS (9) widziałem dzisiaj jak 2 skrzyżowania taxi trąbiło na palanta który jechał... danio Autopilot (15 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (16) Utrudnienia na wyjeździe z Gdyni. Utrudnienia w wyjeździe z Gdyni w stronę... Radio Gdańsk Myślę że genialny wynalazek. Może coś pomoże... (1) Nie mam nic wspólnego z promocją, ale na prawdę uważam że to świetny pomysł!.... Artur HYundai x20 (1) witajcie, zastanawiam się nad zakupem tego autka, czy ktoś może się... renka Szyba przednia Hyundai lantra (1) Poszukuję przedniej szyby do lantry 91-95r. najlepiej z odzysku i z... Kris Autopilot (14 kwietnia 2011), ost. aktualizacja: 17:59 (23) Spokojnie w Sopocie. Stabilizuje się ruch w Trójmieście, choć nie wszędzie.... Radio Gdańsk