Sposoby na dziurawe drogi?

Ostatnio głośno było w różnych mediach o mieszkańcu pewnej małej miejscowości który w miejscu w którym były dziury w jezdni posadził drzewka. Nie tylko my borykamy się z tym problemem Włosi również postanowili zwrócic uwagę na ten problem przykład tutaj http://www.motokobiety.pl/Nowy,sposob,na,dziurawe,drogi,398.html
Jak sądzicie czy takie akcje cokolwiek dają? Wy jaki mielibyście pomysł na zwrócenie uwagi na problem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sposoby na dziurawe drogi?

wloski pomysl smieszny i traktowalabym go raczej jako tymczasowe rozwiazanie ktore mialoby na celu zwrocenie uwagi "tych z gory" na to jak wygladaja nasze ulice. a jak wygladaja kazdy wie i nie trzeba nic mowic. :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no... to zabiezmy kase ze sluzby zdrowia i przeznaczmy na drogi;
albo zabiezmy kase z edukacji i przeznaczmy na drogi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ogólnie sposób fajny, ale przeraża mnie wizja zwykłych farb, lakierów na kartki. Przecież Polifarb nie nadąży z produkcja farby na drogi przez najbliższe 100 lat!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...