Trasa Gdynia - Grudziądz (1) Orientuje się może ktoś, jak wygląda aktualnie trasa z Gdyni do Grudziądza?... Paweł Wesoły pan Kierowca z autobusu 232! Oby takich było więcej! (17) W dniu dzisiejszym miałam przyjemność przejażdżki autobusem 232 (o godzinie 9... Karolina SOLIDNY warsztat samochodowy w Gdyni . (6) Czy ktoś zna solidny w wykonywaniu napraw samochodów , warsztat samochodowy w... driver#1
Zna ktoś stację kontroli pojazdów... (12) gdzie dają granty w postaci płynu do spryskiwaczy i innych. Szukam takiej. delfin stacyjka (8) proszę o pomoc, muszę wymienić stacyjkę lub ją naprawić o ile się da. Gdzie... iza czy będzie ktoś jechał 24 grudnia z Gda do Koszalina? (1) hej, poszukuję kogoś, kto w wigilie będzie robił trasę na Koszalin w... paula Autopilot (9 grudnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (71) Gdańsk. Nie ma już utrudnień na Rakoczego. Nasi słuchacze podpowiadają, że... Radio Gdańsk Autopilot (8 grudnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (21) Gdańsk. Spokojniej na Grunwaldzkiej. Coraz luźniej na trójmiejskich drogach.... Radio Gdańsk warsztat (1) macie moze adres e-mail do tego warsztatu lub maja moze swoja strone... narek Autopilot (7 grudnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (44) Gdynia. Korki na Sopockiej i Wielkopolskiej. W Gdańsku wciąż zatkane są Jana... Radio Gdańsk elektromechanik Gdynia (1) jak w temacie ma ktos namiar na dobrego???mam kilka usterek elektr.w aucie do... cerweza Autopilot (6 grudnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (25) Gdańsk. Awaria sygnalizacji świetlnej na Kartuskiej. Jedna osoba została... Radio Gdańsk HOLOWANIE+WARSZTAT GDYNIA (3) Witam. Nawaliło mi auto. Szukam namiarów na lawetę lub warsztat z lawetą,... Al. miejsce parkingowe (1) poszukuje miejsca parkingowego (garaż) dla auta wysokosci ok 2,5m rejon... LG Autopilot (3 grudnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (43) Coraz mniejszy ruch w Trójmieście. Na trójmiejskich drogach ruch powoli się... Radio Gdańsk Autopilot (2 grudnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (85) Gdańsk. Utrudnienia na Marynarki Polskiej. Dużo samochodów jeszcze na... Radio Gdańsk Zabierze ktos stopowicza Gdansk-Morag 3.12lub4.12 (1) poszukuje osoby ktora miala by olne miejsce w samochodzie i jechala w dniach... Stopowicz Autopilot (1 grudnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (23) Gdańsk. Nie ma już korka na Podwalu Przedmiejskim. Kolizja czterech... Radio Gdańsk Skrzyżowanie Budowlanych ze Słowackiego (1) Witam! Codziennie wracam z kaszub autem, oczywiście z pracy. Jadąc... kamil Dziewczyny +motory :) (2) Szukam dziewczyn które jeżdżą na motorach :) chcę zrobić prawko na motor ,od... ~~mała