1/4 Mili (3) ....:::UWAGA:::.... Czy według was w Trójmieście potrzebny jest plac, tor,... Pita Karta Motorowerowa ! (1) Witam, Gdzie w Gdyni egzaminy na karte motorowerowa ? Pozdrawiam herflick A U D I-interesuje mnie serwis w trójmieście.prosze o pomoc (1) który serwis ominąc aby nie byc rozczarowanym tomdgm273
KLIMATYZACJA-MECHANIKA (2) Witam... c Zapraszam wszystkich na serwis klimatyzacji w Rumi -napelnianie... AUTO-DOKTOR Masz Tico to jeżdzisz za friko:) (4) Kupie Tico po wypadku z dobrym silnikiem lub sam silnik. Tico autohandel na przymorzu (1) czy zna ktos komis autoreal na przymorzu?jakies opinie,spostrzezenia? sejsmik no i to jest samochód (12) niby kryzys, marazm, nuda. nic się ciekawego w branży motoryzacyjnej nie... hobo Kurs na Prawo Jazdy - RATY ! (2) Mam pytanko ... W jakich szkołach jazdy można kurs opłacać na raty ? Tylko... Kaśś SZKOŁA JAZDY KATEGORIA B1 !!! (2) Czy ktoś z państwa może wie, czy gdzieś w Trójmieście czy okolicach znajduje... MMMARCIN III Trójmiejski zlot Fiata 126p!!!! (1) Zlot, który odbędzie się 24 Maja. Start o godzinie 12.00 na placu przed... Gość Pytanko :) (2) Witam Wszystkich :) Chodzi mi o to, że 8.05 zdałam prawko, ale nie w... Ola podatek za stare autka.... (2) czy wie ktos cos na ten temat? duzo szumu wokoło a mało konkretow.... annaxxxxx matowa folia na szyby w mieszkaniu (1) w Gdyni, zależy mi na oklejeniu okien w ubikacji - proszę o kontakt 058 621... xyz SPRZEDAM PRZYCZEPA HOBBY 520 !!! 1978r. (1) WITAM MAM DO SPRZEDANIA PRZYCZEPĘ HOBBY 520 CARAVAN !!! PRZYCZEPA W... donwojto Kurs - prawo jazdy kat. A. (2) Poszukuję dobrej szkoły w Gdańsku, która przygotuje i nauczy młodego kierowcę... choina Ceny samochodów używanych ?? (3) Mam pytanie - może będziecie wiedzieć... Sprawdzałem ostatnio ceny... Dexter Gdynia - SpeedMania - Wojna Północ Południe (1) http://images38.fotosik.pl/114/7b6d079c4215044bmed.jpg Wojna... kkkacper Zaskakująca zgrzewarka - łączy miedziane linki (1) Witajcie, ostatnimi czasy poświęciłem wiele czasu na znalezienie urządzenia,... Marek zlodzieje aut (2) czy ktos wie gdzie ewentualnie mozna znalesc swoje skradzione auto, moze to i... .. wydech w gdańsku (1) Witam, czy moze ktos polecic warsztat w Gdansku w którym robią dobre... mateusz