gdzie zaparkowac (2) bede tydzien w gdansku (starowka) i potrzebuje informacji o parkingu... tadeusz egzamin teoretyczny (4) slyszalam ze ponoc sa nowe testy na egzamin teoretyczny czy to prawda? kinia Światła mijania w dzień - czy są nam potrzebne? (1) Czy wiesz jakie są naprawdę efekty nakazu jazdy z ciągle włączonymi światłami... kaszub
Mondeo MK3 - jaka instalacja gazowa?? (3) witam zamierzam zakupić Mondeo MK3 po faceliftingu, jaka instalację gazową... Gromyk honda spada vt - kupię (3) jak w temacie mail: cma.barowaNAwirtualnapolska.pl ćma barowa sprzęt audio (1) gdzie dostanę najtaniej sprzęt grający do autka?:) chodzi o głośniki i... paulka POZYTYWNIE:) (2) A JA KUPIŁEM TAM SAMOCHÓD,I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY,POLECAM... ZADOWOLONY Zna ktoś kurs prawa jazdy weekend 2 tygodnie po 8h naraz? (1) Szukam szkoły jazdy w której mógłbym zrobić 32 godziny teorii w weekendy... sidor sprzedam audi 100/c4 (1) tj w tytule. wiecej info dla zaineresowanych. annaxxxxx prawko (4) juz od dlurzszego czasu chce sie zapisac na kurs prawka ale jest tyle tych... kasiaszczuka6 Audi S4 2.7 (1) Jeszcze zapytanie o inny model samochodu-Audi S4 2.7 biTurbo. Jakie jest... Grzegorz & Aga Audi (1) Mam pytanie odnośnie silnika Audi A8 z 2000 roku 3.7 benzyna + gaz. Jaka... Grzegorz & Aga Pomoc w sprawdzeniu modułu PIAGGIO/GILERA (1) Szukam kogoś z trójmiasta kto umożliwi mi sprawdzenie mojego cewkomodułu w... R.S50 szkoda jazdy (3) Czesc :) Mam pytanie. Moze znacie jakas szkole jazdy ktora ma indywidulany... Ewa mechanik - Gdynia (1) Cześć, polećcie prosze dobrego mechanika, ktory ogarnia temat gaźników.... marcin szukam dobrego mechanika oplów omeg na terenie trójmiasta!!!! (2) pilnie szukam dobrego mechanika ktory interesuje sie oplami a dokladnie: opel... kajagdynia sprzedam koła z letnimi oponami do Fiata Punto (1) Witam, mam do sprzedania prawie nowe opony z felgami do Fiata Punto.... rafallitho Jak walczyć z korkami??? (1) Dostaliście juz e-maila z akcji www.odkorkujklimat.pl . ja już dostałem... Ekolubny Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zipp................ (1) Mam pytanie, kupiłam dzisiaj skuter zipp astec. Mam pytanie bo koło nóżki... trotka Nauka jazdy!!!!!!! (1) MOIM ZDANIEM NAJLEPSZ SZKOŁA NAUKI JAZDY JEST W GDYNI LOK SAM DONIEJ... MM