Ola NW - ocena (2) Naprawiałam tam samochód. Jestem bardzo zadowolona z naprawy. Ola NW Monika - ocena (1) Zawsze fachowa pomoc :) Monika Kat K. - ocena (2) Polecam wszystkim usługi Pana Marcina Kat K.
Ewa - ocena (1) Polecam!! Profesjonalna obsługa, świetnie podejście do klienta, bardzo... Ewa Mec - ocena (2) Polecam ten warsztat. Mec Jacek - ocena (1) Jestem z tym warsztatem od jego powstania. Już 2 samochód tutaj serwisuje.... Jacek Zibo - ocena (2) Tylko w tym warsztacie będę teraz naprawiać samochód. Jest super! Zibo Grzybo - ocena (2) Gorqco polecam warsztat u tego Pana, zawsze znajdzie czas i szybko naprawi Grzybo Agata - ocena (1) Profesjonalnie i terminowo wykonana usługa. Dokonuję wymiany opon w firmie... Agata Miko Wysocki - ocena (1) Profesjonaliści w każdym calu. Pan mechanik znalazł nawet dodatkowe usterki... Miko Wysocki Robson - ocena (1) Szybko profesjonalnie i bez oszustw ! Zaufałem tym Panom i trzymam się ich... Robson Tomek - ocena (1) Kompleksowo i profesjonalnie. Szybko znaleziono i naprawiono usterkę. Polecam... Tomek Bartosz - ocena (1) Najlepszy warsztat z jakim współpracowałem. Prowadzę firmę Taxi, Wulgar... Bartosz Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm, rzetelne wykonywanie usług, ludzkie podejście i... Aleksandra GG - ocena (1) Naprawa przebiegła sprawnie i szybko. Zdecydowanie polecam warsztat Wulgar... GG Sikor - ocena (1) Jak zawsze igła :) Sikor Mario - ocena (1) Super warsztat i ekipa. Zawsze dbają o to by bezpieczniej jeździło się autem.... Mario Borys - ocena (1) Super obsługa i doradca serwisowy bardzo konkrentny wie co i jak Borys Adam - ocena (1) Super firma pod każdym względem Adam Śliczny - ocena (1) Wszystko działa, naprawa w terminie i nie drogo. Polecam! Śliczny