Wojtek - ocena (1) Dokładna diagnoza i rzetelne wytłumaczenie co trzeba wymienić, a kiedy można... Wojtek Dawid - ocena (1) Pierwszy raz oddałem auto do warsztatu poza ASO i jestem bardzo zadowolony.... Dawid Sebastian - ocena (1) Profesjonalny warsztat z nową "wizja" dokonywanych usług. Polecam Sebastian
Zbyszek - ocena (1) Super warsztat Super właściciel Zbyszek Kuba - ocena (1) Warsztat Obsluga i sprzęt tip top Kuba Natalia - ocena (1) Polecam z całego serca. Bardzo miła i sprawna obsługa. Natalia Patrycja - ocena (1) Wszystko super. Patrycja Koch Andrzej - ocena (1) Witam obsługa profesjonalna Pani Patrycja która przedstawiła mi ofertę kupna... Koch Andrzej Marcin - ocena (1) Polecam , korzystam od lat . Marcin Monia - ocena (1) W końcu trafiłam na dobry warsztat :) Będe wracac! Na duży plus bardzo mili... Monia Ragluv - ocena (1) Wymiana opon koszt 150zł, 1,5h czekania na wymianę pomimo umówionej wizyty,... Ragluv Karolina A - ocena (1) Samochód przyjęty o umówionej godzinie, naprawa hamulców szybka i sprawna, a... Karolina A Karolina - ocena (1) Auto zrobione od ręki. Szybko i w przystępnej cenie. Karolina Bolek - ocena (1) Super warsztat polecam Bolek Janek - ocena (1) Szybko sprawnie i fachowo Janek Marcin - ocena (1) terminowo, szybko i profesjonalnie Marcin Karol - ocena (1) Sympatyczna i profesjonalna obsługa, duży wachlarz dostępnych samochodów,... Karol Krzysiek - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie kolejny raz. Krzysiek Patrycja - ocena (1) Polecam! Fachowa obsługa klienta, szczegółowy opis aut. Doradca perfect.... Patrycja Tomasz - ocena (1) Przechowuję tam całe koła i przyjeżdżam na wymianę od paru lat. Umówiony na... Tomasz