Waldemar - ocena (1) Rewelacja, szybko, bez kolejki, kawka, pełen relaks Waldemar Tadeusz - ocena (1) Sprawnie i w miarę szybko naprawione auto. Kumaty mechanik.Polecam Tadeusz Norbert - ocena (1) wszystko w jak najlepszym porządku, śmiało można kupować u nich samochody Norbert
Slawo - ocena (1) Pełna Profeska, nie rzucają słów na wiatr jak mówią tak jest, bez owijania Slawo Patryk N - ocena (1) Polecam serdecznie :) Patryk N Marcus - ocena (1) Super skup..Uczciwie zapłacili za samochód Marcus E.S. - ocena (1) Sprawnie i przyzwoicie kosztowo. Korzystam zawsze ilekroć potrzebuję pomocy i... E.S. Staszek - ocena (1) Wyjmowałem auta w wielu wypożyczalniach w Gdańsku ale pro express jest dla... Staszek MK - ocena (1) Polecam. Fachowy sprzedawca zna się na każdym typie akumulatorów i można dużo... MK Tomasz - ocena (1) Świetny warsztat, świetni ludzie Tomasz Paulina - ocena (1) Jestem zachwycona obsługą w tej firmie. Dziękuję panom z warsztatu za... Paulina Rafał - ocena (1) Jestem bardzo miło zaskoczony obsługa przy zakupie auta w aaaauto -polecam ,... Rafał Kamil O. - ocena (1) W tym roku mija 10 lat (wow!) współpracy z Fred-Bojano i wszystko wskazuje,... Kamil O. Stefan z Sopotu - ocena (1) Pomoc drogowa na 6 +. Stefan z Sopotu Jerzy - ocena (1) Wg mnie naprawdę Nr 1 w Trójmieście. Z czystym sumieniem polecam. Jerzy Michal - ocena (1) Byłem na wymianie opon, poszło ekspresowo i szybko :) nie to co w Gdansku,... Michal dariusz - ocena (2) Pan bartosz praszczk i Pani agata , profesjonaliści super dariusz Michał Rakowski - ocena (1) Wypożyczyłem niebieskiego mustanga. Auto dostałem w doskonałym stanie.... Michał Rakowski Aleksandra - ocena (1) Profesjonalny warsztat znają się na rzeczy polecam! Aleksandra Marek - ocena (1) Najmilsza i najbardziej pozytywna obsługa!! Super serdecznie polecam Marek