Karol - ocena (1) Sympatyczna i profesjonalna obsługa, duży wachlarz dostępnych samochodów,... Karol Krzysiek - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie kolejny raz. Krzysiek Patrycja - ocena (1) Polecam! Fachowa obsługa klienta, szczegółowy opis aut. Doradca perfect.... Patrycja
Tomasz - ocena (1) Przechowuję tam całe koła i przyjeżdżam na wymianę od paru lat. Umówiony na... Tomasz Andrzej - ocena (1) Polecam Pana Romana. Pomógł mi, doradził jaki samochód wybrać! Uczciwie mówił... Andrzej Paweł - ocena (1) Super robota, wypolerowane reflektory jak nowe Paweł Kuba - ocena (1) bardzo dobry sprawdzony komis. jestem jak najbardziej zadowolony Kuba Radek W. - ocena (1) Wszystko super samochód zrobiony na 6+. Radek W. Patrycja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy lakierników i blacharzy moje auto po... Patrycja Tomasz - ocena (1) Naprawiam u Niego auto od dwunastu lat. Tomasz Marta - ocena (1) Diamondowi Panowie jak zwykle trzymają poziom !!! Przy okazji wymiany opon... Marta Sławomir Nakonowski - ocena (1) Bardzo miła i sprawna obsługa .życzliwy personel i traktują klienta w sposób... Sławomir Nakonowski Olsen - ocena (1) Robiłem u Pani Asi 3 samochody w pewnych odstępach czasu, nigdy się nie... Olsen Paweł Sokołowski - ocena (1) pomoc drogowa bez zarzutów, wszystko sprawnie przebiegło. Paweł Sokołowski Adam - ocena (1) stacja diagnostyki jak najbardziej do polecenia, diagności bardzo... Adam Karina Fielc - ocena (1) warsztat super na lepszy nie trafiłam. bardzo polecam fachowa obsługa,... Karina Fielc Kamil - ocena (1) pomoc drogowa szybko i bez problemu.polecam Kamil Katarzyna Łabuńska - ocena (1) Super Polecam!! Świetne campery, profesjonalna obsługa Pana Janusza; dużo... Katarzyna Łabuńska Stanisław Citroen c3 Picasso - ocena (2) warsztat godny polecenia. Fachowa obsługa i pomoc w załatwieniu sprawy... Stanisław Citroen c3 Picasso Milka - ocena (1) A ja pochwalę dość mało znana usluge, jaka jest kalibracja reflektorów.... Milka