Jarek - opinia (1) Auto zawsze na czas postawione żadnych problemu czyste i zadbane auta warto... Jarek Artur - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu! Artur Danuta - opinia (1) Miałam problem z elektryka w samochodzie Mazda. Byłam w 3 warsztatach ale... Danuta
Pepe - opinia (1) Bardzo dobry mechanik. Rewelacyjny kontakt zarówno z panią z recepcji jak z... Pepe Edyta - opinia (1) Profesjonalnie wykonane pranie tapicerki. Edyta Tomek - opinia (1) Przyjechałem na opony, przy okazji sprawdzili mi auto. Znaleźli pare rzeczy,... Tomek Roland - opinia (1) 01.07 2023 przegląd VW Passat . Dziękuje p.Łukasz Syldatk za pomoc i... Roland Rafał - opinia (1) Profesjonalnie i z klasą. Polecam Rafał Filip - opinia (1) Pomoc drogowa Gdańsk Dankowski to niezastąpiona firma, która świadczy usługi... Filip J.Majka - opinia (1) polecam, kupiłem auto na zasadzie wymiany, super rozwiązanie J.Majka Jarek - opinia (1) Obsługa bardzo miła szybką i profesjonalna. Bardzo polecam. Jarek Anna - opinia (1) Serdecznie polecam, w kwietniu zakupiłam Craftera z dostosowaniem do moich... Anna Leszek - opinia (1) full z fotelami Auto odstawiłem 23.06, koszt usługi 340,00 zł. Jak to... Leszek Kamil - opinia (1) Polecam, porządnie, dokładnie i niedrogo. A przy okazji miła obsługa. Jestem... Kamil Sebastian - opinia (1) Super oblsuga, bez ukrytych doplat itp. Subaru w bardzo dobrym stanie. Polecam. Sebastian Monika - opinia (1) Usługę naprawy auta Toyota Auris wykonywałam w ramach odszkodowania firmy... Monika Lusi - opinia (1) Firma godna polecenia w zeszlym tygodniu zostały ułożone schody do ogrodu .... Lusi Darek Milik - opinia (1) jak szukacie dobrego i sprawdzonego komisu to tylko AAA. jechałem do nich... Darek Milik Henryk - opinia (1) Po mojej wcześniejszej negatywnej ocenie dziś oceniam bd Solidaryzuje się z... Henryk Damian - opinia (1) Super obsługa. Polecam serdecznie! Damian