Krzysztof Ch. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług, pełen profesjonalizm ze strony... Krzysztof Ch. Klient - opinia (1) Szybko - tak: w połowie lipca bez żadnej kolejki. Kompetentnie - nie w każdym... Klient Paweł Hus - opinia (2) Pan Marcin zna się na rzeczy jak mało kto. Doradzi, pomoże i naprawi w... Paweł Hus
Kermit - opinia (1) Byłem z samochodem mojego syna (Clio) usterka sensora air bag została... Kermit Kamil - opinia (1) Z przykrością zostawiam negatywną opinię, mimo badania pojazdu na tej stacji... Kamil Przemysław - opinia (1) Serdecznie Polecam!!!! Przemysław Tomasz - opinia (1) Polecam salon samochodowy i serwis. Miła obsługa, pełny profesjonalizm! Tomasz Marek - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam bardzo!!! Marek K - opinia (1) Najgorszy salon sprzedaży jaki poznałem. Zakupiłem samochód używany z... K Kupujący - opinia (1) Polecam .Bardzo miła i fachowa atmosfera .. Kupujący Tomek G - opinia (2) Polacam, usluga wykonana perfekcyjnie! Tomek G Mariusz - opinia (1) Wszystko sprawnie i terminowo! Polecam 100% Mariusz piotr d. - opinia (1) Wynajmuję auta od Rafała od 2013 roku zawsze wszystko gra piotr d. Jarek - opinia (1) Auto zawsze na czas postawione żadnych problemu czyste i zadbane auta warto... Jarek Artur - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu! Artur Danuta - opinia (1) Miałam problem z elektryka w samochodzie Mazda. Byłam w 3 warsztatach ale... Danuta Pepe - opinia (1) Bardzo dobry mechanik. Rewelacyjny kontakt zarówno z panią z recepcji jak z... Pepe Edyta - opinia (1) Profesjonalnie wykonane pranie tapicerki. Edyta Tomek - opinia (1) Przyjechałem na opony, przy okazji sprawdzili mi auto. Znaleźli pare rzeczy,... Tomek Roland - opinia (1) 01.07 2023 przegląd VW Passat . Dziękuje p.Łukasz Syldatk za pomoc i... Roland