Arti - opinia (1) Trzy lata temu zawitałem do tego warsztatu z problem turbiny Opel zafira c .... Arti Danuta - opinia (1) Polecam profesjonalne podejście.Jesteśmy bardzo zadowoleni. Mycie zewnętrzne... Danuta Michał - opinia (1) Bardzo polecam firmę Pana Wojtka, szczególnie tym, którzy lubią dbać o... Michał
Ania - opinia (1) Ozonowanie starego domu okazało się strzałem w dziesiątkę. Nareszcie pozbyłam... Ania Michał - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon. Korzystam również z usług serwisu i z... Michał Bartek Hajduk - opinia (1) podobnie jak inni, ja też jestem zadowolony z zakupu auta w AAA Bartek Hajduk M - opinia (1) Samochody z ukrytymi wadami, sprzedający nie bierze żadnej odpowiedzialności,... M klaudiaholysz - opinia (1) wszystko zgodne z ofertą, auto kupione w bardzo dobrym stanie klaudiaholysz Andrzej Meronk - opinia (1) Dzień dobry, Przy kupnie samochodu asystował mi Pan Marek Bortonowski -... Andrzej Meronk B.P. - opinia (1) wszystko ok, szybka transakcja, samochód bardzo udany, super stan, niewielki... B.P. M. - opinia (1) Po raz pierwszy oddałem w ręce Wojtka swoją C klasę do korekcji lakieru typu... M. M. - opinia (1) Po raz pierwszy oddałem w ręce Wojtka swoją C klasę do korekcji lakieru typu... M. Maja - opinia (1) jestem bardzo zadowolona. Kupiłam u nich miesiąc temu Hondę Civic Maja Emi... - opinia (1) obsługa miła, duży wybór samochodów. Polecam Emi... Citroen C3 Picasso - opinia (1) Obsługa w salonie klienta bardzo szybka i sprawna . Bardzo komunikatywny... Citroen C3 Picasso Natalia - opinia (1) Bardzo miła obsługa, Pan Kamil przemiły i serdeczny. Polecam serdecznie. Natalia Wojtek - opinia (1) Profesjonalnie w każdym calu. Dodam, że atutem jest życzliwość, kultura... Wojtek Aleksandra - opinia (1) Właśnie kupiliśmy Cupra Formentor w salonie Cupra stadion. Obsułga bardzo... Aleksandra Wojtek - opinia (1) Polecam. Obsługa szybka , sprawna i niedroga. Wojtek Krzysztof - opinia (1) Profesjonalne podejście do wygłuszenia mojego samochodu. Dzięki pomocy tej... Krzysztof