Andrzej - opinia (1) Jedna gwiazdka to za dużo ,ludzie wg głusi na moje telefony i pisma w sprawie... Andrzej Ewa - opinia (1) Dzisiaj odebrałam samochód po naprawie. Jest tak świetnie, że muszę o tym... Ewa D. Idus - opinia (1) jak ktoś szuka dobrego komisu to moim zdaniem AAA mogę polecić. Z tego... D. Idus
Maciej - opinia (1) Bardzo żetelna wypożyczalnia aut, profesjonalna miła obsługa auta nowe... Maciej Jar - opinia (1) Profesjonalna obsługa, auta w należytym stanie. Sympatyczny i b.cierpliwy... Jar Monika Lorenz - opinia (1) Pani Dorota i pan Kamil super kompetentni Monika Lorenz Piotr - opinia (2) Super sprawnie, Piotr H. Piasek - opinia (1) warto, ja jestem zadowolony H. Piasek Dominik - opinia (1) wszystko ok, mogę polecić Dominik Daniel - opinia (1) Zdecydowanie polecam, szkoda naprawiona sprawnie , przed czasem i prawidłowo.... Daniel Helena - opinia (1) Miesiąc temu odwiedzałam z mężem to miejsce. Bardzo ładnie i schludnie w... Helena roksana - opinia (1) Nigdy w życiu nie skorzystam z usług tej firmy z powodu chamskiego i... roksana Bartek - opinia (1) polecam. kupiliśmy u nich auto dwa miesiące temu Bartek Tomasz Bugajak - opinia (1) Bardzo miła obsługa polecam 100% wszystko zapięte na ostatni guzik . Będę... Tomasz Bugajak Kiki - opinia (1) Top! Profesjonalne studio! Kiki a.trojak@wp.pl - opinia (1) Obsluga na najwyzszym poziomie. Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt z... a.trojak@wp.pl D. - opinia (1) Miłą obsługą, stacja czysta, przyjazna klientom, profesjonalna obsługa. Polecam. D. Maja - opinia (1) Rewelacyjny serwis instalacji LPG. Profesjonalizm, terminowość i świetna... Maja Dominik - opinia (1) Sprawnie działają. Żona miała spotkanie z SUVem na światłach, a ja miałem AC... Dominik Andrzej - opinia (1) Sprawnie i niedrogo. Łupnęło mi coś w podwoziu, gdy wracałem z wakacji.... Andrzej