Nie pozdrawiam - opinia (2) Jakoś tych napraw to jest jakiś żart niekonkretnie, nierzetelnie, drogo,... Nie pozdrawiam P - ocena (1) Nie polecam Bawaria Motors w Gdańsku pod względem serwisu mechanicznego ani... P Roman Rybak - ocena (1) Nie mogłem sobie wyobrazić lepszego doświadczenia zakupu samochodu używanego!... Roman Rybak
Halina - ocena (1) Samochód miał do wymiany reflektor i niby zderzak minęło sześć dni i nie ma... Halina Klient - ocena (1) Super obsługa , wszystko super Klient Piotr - opinia (1) Sprawnie, konkretnie, profesjonalnie. Polecam Piotr Seba - opinia (1) solidny, uczciwy komis, polecam Seba Kupujący - opinia (1) Profesjonalna , w pełni kompetentna i bez zbędnej natarczywości obsługa.... Kupujący Adrian - opinia (1) polecam serdecznie. bardzo fajny oddział Adrian Kupujący - opinia (1) Wzorowa, w pełni kompetentna i bez zbędnej natarczywości obsługa. Kieronik... Kupujący klient - opinia (1) Dołączam się do poprzednich bardzo pozytywnych opinii, chwalących bardzo miłą... klient J - opinia (1) Korzystam od lat. Zawsze profesjonalnie J Agnieszka ....mini cooper - ocena (1) Polecam...mila obsluga...warto skorzystac. Agnieszka ....mini cooper Sebastian R. - opinia (1) Swietne auta, czyste i zadbane. Obsluga na najwyzszym poziomie, wynajmowalem... Sebastian R. Golf - opinia (1) Sprawnie,szybko,profesjonalnie.Diagnosta komunikatywny , zna się na... Golf Dominika - opinia (1) Skorzystałam z pakietu lux Po odebraniu nie sądziłam ze tak dobrze może... Dominika Przemek - opinia (1) Bardzo dobra i fachowa pomoc przy zakupie samochodu. Autko kupione, odebrane,... Przemek Zofia - opinia (1) Tak wiele razy już byliśmy z mężem, bardzo chwalimy sobie. Obsługa... Zofia Marcin - opinia (1) Najwyższa możliwa jakość. Marcin Alicja Rucińska - opinia (1) W dniu 25 sierpnia miałam przyjemność robić przegląd auta na tej stacji!... Alicja Rucińska