Passacik - ocena (1) Super warsztat wjechałem sprawdzone odrazu że siatka walnięta, Pan odrazu... Passacik Elżbieta - ocena (1) Cóż mogę powiedzieć ? polecam! Super obsługa, usługa wykonana dobrze -... Elżbieta Kejt - ocena (1) Super miejsce, z indywidualnym podejściem do klienta i pasją do wykonywanej... Kejt
Kejt - ocena (1) Super miejsce, z indywidualnym podejściem do klienta i pasją do wykonywanej... Kejt eryk - ocena (1) wzór laweta za grosze eryk Alek - ocena (1) polecam, podobnie jak inni, my też kupiliśmy auto w AAA. Spisuje się bardzo... Alek Bartosz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Trzy stopniowa korekta lakieru i powłoka... Bartosz D.D - ocena (1) Korzystałem kilkukrotnie i nie raz jeszcze tam wrócę. Wszystko jak... D.D Mieczysław - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam p. Zuzannę. Mieczysław Mariusz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wypożyczalni, bardzo miła obsługa, profesjonalnie,... Mariusz Kasia Ch - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam usługi Pana Piotra. Moje kanapy... Kasia Ch Zadowoleni klienci Tiguana - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, błyskawiczne działanie, bardzo wysoka... Zadowoleni klienci Tiguana Roman - ocena (1) Miła rzetelna obsługa. Możliwość dialogu i współpracy. Roman Sonia i Ludwik - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni kupiliśmy auto w Auto centrum w Gdańsku... Sonia i Ludwik Radosław - ocena (1) Korzystałem kilkukrotnie i będę korzystał dalej. Super obsługa rezerwacji... Radosław Emil - ocena (1) Profesjonalne podejście, bardzo dobra obsługa. Emil Karolina Zielinska - ocena (1) Formalności trwają ok 5 min, każde auto, które wypożyczyłam było czyste,... Karolina Zielinska zbigniew - ocena (1) A ja mam problem niedawno kupilem samochod i juz mam problem z silnikiem... zbigniew Roman Karolak - ocena (1) W dniu wczorajszym odbierałem Yaris Cross, odniosłem bardzo dobre wrażenie,... Roman Karolak Zbigniew T. - ocena (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa . Zdiagnozowali usterkę z którą borykałem się... Zbigniew T.