Karolina Zielinska - ocena (1) Formalności trwają ok 5 min, każde auto, które wypożyczyłam było czyste,... Karolina Zielinska zbigniew - ocena (1) A ja mam problem niedawno kupilem samochod i juz mam problem z silnikiem... zbigniew Roman Karolak - ocena (1) W dniu wczorajszym odbierałem Yaris Cross, odniosłem bardzo dobre wrażenie,... Roman Karolak
Zbigniew T. - ocena (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa . Zdiagnozowali usterkę z którą borykałem się... Zbigniew T. Jacek Organisciak - ocena (1) Bardzo mila obsluga, samochody w bardzo dobrym stanie. Polecam i na pewno... Jacek Organisciak Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne i konkretne podejscie do klienta, wszystko dokladnie... Magda Mateusz Dębski - ocena (1) Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Przeglądów dokonuje tam od paru lat.... Mateusz Dębski Rudnicki Ryszard - ocena (1) Używane części w przystępnych cenach. Bardzo miła i fachowa obsługa. Jestem... Rudnicki Ryszard Hanna - ocena (1) Polecam p.Macjeja P. - super obsluga Hanna Tomasz G. - ocena (1) Polecam pana Macieja P. Fachowa pomoc Tomasz G. Krystian - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony. Usługa wyceny auta na najwyższym poziomie, szybko i... Krystian Robert - ocena (1) Ponownie skorzystałem z wypożyczalni Minicity i po raz kolejny wszystko... Robert D. Stachura - ocena (1) jak na skup to płacą naprawdę uczciwie D. Stachura Renata Andrzejewska - ocena (1) Samochód wydany sprawnie, uprzejmie bez zastrzeżeń. Renata Andrzejewska D. Masło - ocena (1) jestem bardzo zadowolona. nareszcie kupiliśmy z mężem pięknego dużego SUVA :)... D. Masło Rafal Z - ocena (1) Otrzymałem nowy pojazd bmw x3 . Wszystko było na czas. Rafal Z Damian - ocena (1) sprawdzony i zdecydowanie mój ulubiony komis :) Damian Natalia Kone - ocena (1) Polecam! Pan Marcin zna się na rzeczy. Auto naprawione szybko i w przestępnej... Natalia Kone Darek - opinia (2) 3 tygodnie temu miał być do odbioru samochód ,a samochodu ani widu ani... Darek Sony - opinia (2) Ostrzegam przed zakupem samochodu używanego u tego dealera. Zostałem... Sony