Alicja Rucińska - opinia (1) W dniu 25 sierpnia miałam przyjemność robić przegląd auta na tej stacji!... Alicja Rucińska IWONA - opinia (1) Zgłosiłam awarię ubezpieczycielowi ,po 15 minutach już przyjechał Pan z... IWONA Julia - opinia (1) jestem zadowolona, kupiłam dwa tygodnie temu Opla Mokke Julia
wojciech - opinia (2) Szczegółowe oględziny, rzetelne doradztwo przed usługą oraz terminowe i... wojciech Klientka - opinia (1) Pani Andżela jest najlepszym przykładem najgorszego pracownika. Zdaje się ze... Klientka Daniel - opinia (1) wszystko ok, zdecydowanie mogę polecić Daniel Michał - opinia (1) Polecam. Miałem awarię pojazdu, w ubezpieczeniu miałem assistance zadzwoniłem... Michał Andrzej - opinia (1) Pan Piotr jest pełnym profesjonalistą w swoim fachu. Potrafi doradzić... Andrzej Jan Krzysztof - opinia (1) Obsługa super, pełen profesjonalizm, kupujacy koncentruje się na walorach... Jan Krzysztof Andrzej W. - opinia (1) Uproszczone formalności i procedura wynajmu Seata Leon. Szybka rezerwacja i... Andrzej W. Janusz Janiak - opinia (1) Zakup samochodu oraz serwis jest na wysokim poziomie. Sprzedająca samochód... Janusz Janiak Sofiia - opinia (1) Wynajem campera od Nord Camper to strzał w dziesiątkę! Fantastyczne... Sofiia Robert - opinia (1) 3 lata bez problemu polecam! Robert Piotr - opinia (1) dobre ceny, duży wybór produktów na stacji. Korzystam kilka razy w miesiącu i... Piotr Adam - opinia (1) Super sklep, fachowa obsługa, najniższe ceny w trójmieście Adam Magda - opinia (1) Profesjonalny serwis. Serwisuje tam kilka samochodów z rodziny. Zawsze... Magda Jacek - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z właścicielem i pracownikami, naprawa alternatora... Jacek Bartłomiej - opinia (1) Świetne miejsce, właściciel potrafi doradzić i pomóc zarówno w kwestiach... Bartłomiej Andrzej - opinia (1) Jedna gwiazdka to za dużo ,ludzie wg głusi na moje telefony i pisma w sprawie... Andrzej Ewa - opinia (1) Dzisiaj odebrałam samochód po naprawie. Jest tak świetnie, że muszę o tym... Ewa