Adrian - opinia (1) Dziękuję raz jeszcze za udaną sprzedaż i zakup BMW X6 , spędziliśmy prawie... Adrian P.O. - opinia (1) Spoko, od ręki usługa, sympatyczni panowie. P.O. Ewa - opinia (1) Samochody zadbane i czyste, super obsluga. Odbiór i zwrot samochodu... Ewa
Andrzej - opinia (1) Świetnie wykonana usługa! Andrzej Sara - opinia (1) bardzo dobry sprawdzony komis Sara Aneta - opinia (1) Polecam ta wypożyczalnię szybko i na czas Pani Andzelika bardzo słowna,... Aneta barbara - opinia (1) Miła obsługa. Dziękuję za pomoc, nawet w przypadku nie związanym z autem. barbara Andrzej - opinia (1) Bardzo jestem zadowolony z wypozyczalni bardzo mila szybka obsluga pelen... Andrzej JJ TT - opinia (1) Reno Art to klasa sama w sobie . JJ TT Anula - opinia (1) To już czwarte badanie w tej stacji. Szybko, profesjonalnie, sympatycznie.... Anula Piotr - opinia (1) Profesjonalna obsługa, rzeczowa pomoc i doradztwo. Zakup samochodu w tym... Piotr Ewelina - opinia (1) Kupując samochód w Salonie w Gdańsku czuję się niczym Królowa Volkswagena ;-)... Ewelina Marian - opinia (1) Ogarnia tylko proste, typowe usterki, sterownik musiałem wysłać w "Polskę" i... Marian Szymon - opinia (1) polecam serdecznie Szymon Seba - opinia (1) Mega robota byłem dzisiaj z wgniotka dość sporą wyjechałem od fachowców mile... Seba Janek - opinia (1) u mnie też w porządku, samochód udany, kupiony w dobrej cenie Janek Cezary Gorecki - opinia (1) Jak na razie, najlepsza firma z ktorej wypozyczalem auta, a troche ich bylo,... Cezary Gorecki Daniel - opinia (1) Naciąganie na ceny i niekonsultowanie wymiany części i ich cen .W moim... Daniel Arti - opinia (1) Trzy lata temu zawitałem do tego warsztatu z problem turbiny Opel zafira c .... Arti Danuta - opinia (1) Polecam profesjonalne podejście.Jesteśmy bardzo zadowoleni. Mycie zewnętrzne... Danuta