Sylwia - opinia (1) Zadowolona jestem z wypożyczalni najlepsi jakich znam Sylwia Jacek - opinia (1) Ogólnie mega spoko, korzystam od roku i tylko tam polecam. Jacek XYZ - opinia (1) Versus Dealer Samochodów Używanych z Gdyni zasługuje na bardzo pozytywną... XYZ
RR - opinia (1) Pozytywnie udało się skorzystać z gwarancji Das Welt Auto. Bdb wspołpraca... RR Jarosław C. - opinia (1) Polecam z całego serca! Zostaliśmy na lodzie w ostatniej chwili przylatując... Jarosław C. Tomek - opinia (1) Szybko i profesjonalnie najlepsza w Trójmieście. Tomek Aleksandra - opinia (1) Przemiły p.Sebastian,pełne profesjonalizm, super Aleksandra Mango - opinia (1) Fajna tania stacja z bardzo miłą obsługą . Mocne 6 Mango Jarek - opinia (1) gorąco polecam firmę pure car wszystkim poszukującym profesjonalnego... Jarek Mateos maciej mikos - opinia (1) Profesjonalny warsztat, serwisuje tam 2 auta, nie ma rzeczy nie do... Mateos maciej mikos Klaudia - opinia (1) Polecam, indywidualne podejście do klienta, super kontakt wszystko jak... Klaudia Michał - opinia (1) Naprawiałem oponę od Harego,podejście do wykonania usługi... Michał Klient - opinia (1) Obsługa w salonie zawsze na 5, miło, kulturalnie. Jedyny minus kompletnie... Klient Cytrynka - opinia (1) Jak najbardziej mogę polecić, komis sprawdzony, wart uwagi Cytrynka Maciek - opinia (1) Wszystko na wysokim poziomie i profesionalnie.Polecam ! Maciek Ania i Andrzej S. - opinia (1) Z przyjemnością stwierdzamy, że Pani Iwona K. jest Mistrzem sprzedaży. Jest... Ania i Andrzej S. Jerzy - opinia (1) Po wejsciu do salonu zainteresowano sie moja osoba i zaoferowano mi rozne... Jerzy Sebastian - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna Pani Iwona K. (specjalista d/s sprzedaży),... Sebastian Elżbieta - opinia (1) Szybka diagnoza i szybka naprawa. Miła i profesjonalna obsługa. Dziękuję i... Elżbieta Weronika B - opinia (1) polecam, bardzo fajny oddział !! Weronika B