Marcin B. - ocena (1) Uslugi na wysokim poziomie, dwa samochody unich serwisuje i nigdy mnie nie... Marcin B. Maximus - ocena (1) Super warsztat. Naprawiają nam całą naszą flotę. Zawsze z pełnym wsparciem... Maximus Volvo - ocena (1) Największą zaletą Freda jest kompetentny personel. Plus stosunek do klienta.... Volvo
Agnieszka - ocena (1) Profesjonalny serwis, obsługa na najwyższym poziomie, najlepszy serwis w... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Więc tak... Jako stała klientka, mogę podzielić się bardzo dobrą opinią na... Agnieszka Patryk - ocena (1) Odwiedziłem niedawno warsztat RS Auto w Gdańsku i jestem bardzo zadowolony z... Patryk Klaudia - ocena (1) Szybka i sprawna naprawa. Bardzo miła obsługa i atmosfera. Serdecznie polecam Klaudia Zosia - ocena (1) Pracownicy bezproblemowi, serwis samochodu zawsze dokładny i przystępny... Zosia Szymon - ocena (1) Jestem zadowolony z usług firmy, jest bardzo miła obsługa oraz pomocna. Cena... Szymon Fabian C - ocena (1) Firma na wysokim poziomie, miła obsługa oraz bardzo pomocna. Fabian C Rafał - ocena (1) Świetny serwis i profesjonalni ludzie. Polecam wszystkim !!! Wspierajmy... Rafał Agnieszka - ocena (1) Najlepszy warsztat->najlepsza obsługa->ceny w miarę rozsądne Agnieszka Mystore hotel - ocena (1) Chociaż prośba o usługę była nietypowa, to profesjonalnie i bez zwłocznie... Mystore hotel Krzysztof P - ocena (1) Polecam fachowa obsługa szybko i sprawnie naprawione auto bardzo dobry... Krzysztof P Marcin - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Za każdym razem najwyższy poziom obsługi. Doskonały... Marcin Monikalis - ocena (1) Od kilku lat korzystam z usług i zawsze wyjeżdżam zadowolona. Panowie za... Monikalis Ewa - ocena (1) Korzystałam z usług warsztatu dwukrotnie i bardzo polecam. Bardzo dobry... Ewa Daniel - ocena (1) Jako posiadacz floty aut zwiedziłem już dużo trójmiejskich warsztatów i muszę... Daniel Mietek - ocena (1) Polecam każdemu tą firmę,rzetelni ludzie z którymi można wiele spraw... Mietek Michał - ocena (1) Polecam każdemu te serwisy. Są tańsi od autoryzowanego a różnicy w obsłudze,... Michał