Daniel - ocena (1) Jako posiadacz floty aut zwiedziłem już dużo trójmiejskich warsztatów i muszę... Daniel Mietek - ocena (1) Polecam każdemu tą firmę,rzetelni ludzie z którymi można wiele spraw... Mietek Michał - ocena (1) Polecam każdemu te serwisy. Są tańsi od autoryzowanego a różnicy w obsłudze,... Michał
Stała klientka - ocena (1) Serwis na 5+! Brawo Stała klientka Andrzej - ocena (1) Profesjonalny serwis, przemiła obsługa Andrzej KJK - ocena (1) Pełen profesjonalizm zarówno właścicieli jak i pracowników , miła obsługa... KJK Małgorzata Kaszubowska - ocena (1) Polecam serdecznie Małgorzata Kaszubowska Sławomir - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu naprawy . szybko profesjonalnie .... Sławomir jac - ocena (1) Bardzo dobre Centrum Obsługi Pojazdów na terenie Gdyni. Szybka diagnostyka i... jac Michał - ocena (1) Byłem z wizytą u FREDa, na zmianę klocków, tarcz i zacisków hamulcowych oraz... Michał Beata - ocena (1) Zawsze profesjonalnie, szybko, i nie najrożej Beata Michał - ocena (1) Fachowo, terminowo, niedrogo. Cóż więcej można napisać? Dla mnie najlepsza... Michał Ewa - ocena (1) Mega sprawna naprawa i przede wszystkim rzetelna ocena stanu auta, bez... Ewa martyna - ocena (1) Serdecznie polecam warsztat kazdemu, profesjonalna obsługa, która zajmie się... martyna Piotr - ocena (1) Szczerze polecam Piotr Vwtiguan - ocena (1) Świetny serwis, szybka i trafna diagnoza. Auto po naprawie umyte i... Vwtiguan Piotr - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Po większej naprawie oddali samochód... Piotr Grzegorz - ocena (1) Polecam stację, szybka profesjonalna obsługa a jak potrzeba zostają po godzinach Grzegorz Marcin - ocena (1) Naprawiam swoje auta w AP Motors od lat, polecam Marcin Magdalena - ocena (1) Profesjonalna i szybka diagnostyka. Wysoka jakość obsługi. Polecam! Magdalena