Gabriela - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, bez nadęcia, bez zbędnych słów... Gabriela r - opinia (1) Właśnie wróciliśmy z naszego pierwszego wyjazdu kamperem, który wynajęliśmy... r Teresa Kresno - opinia (1) Nie mogę powiedzieć nic złego o AAA Auto. Ich samochody są w doskonałym... Teresa Kresno
Darek - opinia (1) u mnie wszystko ok, transakcja szybka, bezproblemowa, auto kupione w super... Darek Aga - opinia (1) Nie polecam tego serwisu , cena końcowa to jedna wielka niewiadoma Aga Andrzej N.D.Mazowiecki - opinia (1) Gdyby były gwiazdki na minusie zaznaczyłbym wszystkie. Oddział Gdańsk, do... Andrzej N.D.Mazowiecki Marian - opinia (1) Zero poszanowania czasu innych. Przyjechałem na umówiona godzinę, żeby... Marian Kupiec - opinia (1) Na sprzedaż i zakup auta spędziłem ponad 8 godzin i na dodatek nie otrzymalem... Kupiec Daria - opinia (1) polecam, bardzo fajny komis, duży wybór samochodów Daria Grzegorz - opinia (1) Opel Insignia szybka i fachowa robota. Polecam cena też atrakcyjna . Grzegorz Tomek - opinia (1) Świetny serwis, chyba najlepszy w Gdyni. Tomek Zadowolony - opinia (1) uczciwa wycena samochodu, transakcja w bardzo miłej atmosferze Zadowolony Kamil - opinia (1) polecam polecam polecam !!!!!!! Kamil a.mazur - opinia (1) obsługa ok, duży wybór samochodów, ceny w miarę rozsądne a.mazur Tadeusz - opinia (1) Stanowczo odradzam. Wyjątkowo niskiej jakości naprawy, nierzetelne, wręcz... Tadeusz W - opinia (1) Polecam, szybka, fachową wymiana opon, przystępne ceny W Arek - opinia (1) dołączam do grona zadowolonych klientów AAA Arek Monika - opinia (1) Właśnie odebrałam mojego fiacika po szkodzie na parkingu. Pięknie zrobiony i... Monika Adam - opinia (1) nie narzekam :) auto udane, jeździ mi się nim bardzo fajnie Adam Jaro - opinia (1) Jak najbardziej należy sie sześć gwiazdek. Szybka i fachowa naprawa. Potrafią... Jaro