Maciej Śleboda - opinia (1) Profesjonalna obsługa, auto czyste, zadbane, z niewielkim przebiegiem.... Maciej Śleboda Natalia - opinia (1) Uczciwa cena, panowie rzetelni i bardzo mili. Z pewnością wrócę, gdy będzie... Natalia zadowolona - opinia (1) Pani Wgniotka jest niesamowita. Super robota, jestem zachwycona. , sześć... zadowolona
Mirek - opinia (1) polecam. kompetentna obsługa i super podejście do klientów Mirek Michal - opinia (1) Na weekend 13-17.04 wyporzyczyliśmy samochód Hyundai Tucson Automat z 2022,... Michal DanielS - opinia (1) Stale można liczyć na kompleksową obsługę Panów z działu części. Zawsze... DanielS Marta - opinia (1) W dniu wczorajszym miałam "przyjemność" korzystać z usług, nie polecam, Pan... Marta banan :D - opinia (1) miła obsługa, bardzo szczegółowo przedstawili stan techniczny samochodu,... banan :D K.Radtke - opinia (1) Bardzo rzeczowe podejście w ocenie stanu technicznego pojazdu, uczciwa wycena... K.Radtke pp - opinia (1) Robota wykonana na najwyższym poziomie.. Idealne dopracowanie detali ! pp Stefan Krasowski - opinia (2) Serdecznie polecam firmę Perpetuum z Gdyni! Stefan Krasowski Polcia - opinia (2) Firma godna zaufania, serdecznie polecam firmę Perpetuum! Polcia Olivka - opinia (2) Serdecznie polecam jestem bardzo zadowolona Olivka Nadia K - opinia (2) Konserwacja podwozia wykonana z najwieksza dbałościa. Schludnie i elegancko... Nadia K Asia - opinia (1) Najlepsi eksperci . Polecam z czystym sumieniem . Asia Konrad - opinia (1) Nie polecam tej stacji. Pracownik robiący przegląd samochodu był opryskliwy i... Konrad Igor - opinia (1) Nie polecam !!! Straciłem czas i nerwy. Odstawiłem auto na umówioną godzinę,... Igor Krzysiek - opinia (1) Naprawa bezproblemowa i fachowa. Samochód bez śladu stłuczki.... Krzysiek Tomek - opinia (1) Szybka i fachowa naprawa. Części dobrze spasowane i odpowiednio dobrany... Tomek Tomasz Kozlowski - opinia (1) Szybka, sprawna i nieskomplikowana procedura wynajmu. Bardzo dobry kontakt z... Tomasz Kozlowski