Michał - ocena (1) Najlepszy warsztat samochodowy w jakim byłem od wielu lat. Chłopacy z AP... Michał Agata - ocena (1) Bardzo polecam, za każdym razem naprawa przebiega sprawnie :) Agata Darek - ocena (1) pewnie że polecam Darek
Ania - ocena (1) Gorąco polecam:) pełen profesjonalizm i rzetelność. Dziękuję serdecznie za... Ania Michael - ocena (1) Szanowni Państwo Aro-Serwis jest najlepszym serwisem jaki mógł mi się trafić,... Michael Tomasz - ocena (1) Super, szybko, sprawnie, miło Tomasz Miron - ocena (1) super, bardzo duży wybór samochodów. Miron Jacek Boćkowski - opinia (2) Rzetelnie i fachowo. Ceny nawet niższe niż umiarkowane Jacek Boćkowski M. Tarka - ocena (1) wszystko ok, można śmiało kupić u nich auto M. Tarka Adam - ocena (1) Bardzo mili pracownicy, pozdrawiam Adam Passacik - ocena (1) Super warsztat wjechałem sprawdzone odrazu że siatka walnięta, Pan odrazu... Passacik Elżbieta - ocena (1) Cóż mogę powiedzieć ? polecam! Super obsługa, usługa wykonana dobrze -... Elżbieta Kejt - ocena (1) Super miejsce, z indywidualnym podejściem do klienta i pasją do wykonywanej... Kejt Kejt - ocena (1) Super miejsce, z indywidualnym podejściem do klienta i pasją do wykonywanej... Kejt eryk - ocena (1) wzór laweta za grosze eryk Alek - ocena (1) polecam, podobnie jak inni, my też kupiliśmy auto w AAA. Spisuje się bardzo... Alek Bartosz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Trzy stopniowa korekta lakieru i powłoka... Bartosz D.D - ocena (1) Korzystałem kilkukrotnie i nie raz jeszcze tam wrócę. Wszystko jak... D.D Mieczysław - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam p. Zuzannę. Mieczysław Mariusz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wypożyczalni, bardzo miła obsługa, profesjonalnie,... Mariusz