Andrzej - opinia (1) Naprawa przebiegała bez zarzutu. Fachowo terminowo. Profesjonalna rzetelan... Andrzej Patryk - opinia (1) Po prostu żenada, zostałem umówiony przez infolinię na 17:30 na wycenę auta,... Patryk Dawid - opinia (1) Nie ma lepszej wypożyczalni dla mnie i moich przyjaciół w Gdańsku. Brak... Dawid
Z.K. - opinia (1) sprzedaliśmy auto w niecałą godzinę, pieniądze bardzo rozsądne także nie... Z.K. Honda - opinia (2) Warsztat konkretny, godny zaufania. Na ten moment korzystałem jedynie z... Honda Mateusz - opinia (1) Super. Bardzo polecam. Doradca Łukasz bardzo profesjonalny Mateusz Michał - opinia (1) Przekazałem Wojtkowi już kolejne swoje auto w celu wprowadzenia zabezpieczeń... Michał Klient - opinia (1) Bardzo niemiła obsługa. Pani sprzedająca jakby pracowała za karę..kierowała... Klient Asia - opinia (1) Świetna obsługa. Pan Jakub wykazał się ogromną cierpliwością i kompetencją,... Asia Damian - opinia (1) Polecam bardzo Pana Mirka. Zawsze znajduje najlepszy sposób naprawy. Nie... Damian Raholo - opinia (2) Wszystko super i jak należy. Wymiana mechanizmu szyby poszła w piorunujacym... Raholo Piotr - opinia (2) Pan Marcin z Perpetum od dawien dawna zajmuje się wszystkimi moimi pojazdami,... Piotr Michaś - opinia (2) Obsługa miła konkretna, dobry kontakt podczas remontu terminowosc. Polecam Michaś Dora - opinia (1) Szybko i sprawnie naprawione autko, przestępne ceny, jasno wytłumaczone co... Dora Henryk - opinia (1) W dniu 24 lutego br. kupiłem w Interbis przy ul.Kartuskiej w Gdańsku... Henryk Dobromir - opinia (1) Bardzo fachowa i rzetelna robota. Pranie tapicerki wykonane na 120%, powłoka... Dobromir Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej w tej firmie. Moje auto wygląda... Piotr Klient - opinia (1) Perfekcyjne podejście do tematu. Klient Jarek - opinia (1) Świetny salon! Bardzo dobrze przygotowana oferta w internecie, przyjazne... Jarek Jan - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta jak i wykonanie usługi, folia... Jan