Jarek - opinia (1) Świetny salon! Bardzo dobrze przygotowana oferta w internecie, przyjazne... Jarek Jan - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta jak i wykonanie usługi, folia... Jan Joanna - opinia (1) Polecam, dostałam dodatkowo 4300zł Joanna
Monia - opinia (2) Bardzo dobry warsztat, super obsługa , szybkie terminy , przystępne ceny bez... Monia Sara M - opinia (1) Ja też polecam :) Mam piękną nową Toyotę hybrydową Sara M MB - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalnie, szybko.Polecam każdemu ,kto chce... MB PIOTR - opinia (1) Serwis super zero problenow znaja sie na swojej robocie, zawsze cos... PIOTR Monek - opinia (2) Rozwięzali mojeproblemy na dene tematy Monek Kxkrt - opinia (2) Swietny serwis opon goraco polecam Kxkrt Roman - opinia (1) Polecam wypożyczalnie za indywidualne podejście do klienta . Ceny są bardzo... Roman Henryk - opinia (1) Polecam . Niskie ceny Szybkie wydanie pojazdu oraz uproszczone formalności . Henryk Michał - opinia (1) Miła obsługa. Sprawna wymiana. Dobra cena. Bez zastrzeżeń. Michał Michał - opinia (2) Serwisy olejowe, wymianę płynów i części eksploatacyjnych powierzam Panu... Michał Dariusz - opinia (1) Polecam miła obsługa przystępne ceny fajne samochody Dariusz Magda - opinia (1) Firma godna polecenia. Sporo profesjonalnego sprzętu. Usługa w ich wykonaniu... Magda Andrzej K - opinia (2) Polecam warsztat! ! Andrzej K Krysia J. - opinia (1) Jeśli pożyczasz swój samochód ojczymowi, to musisz się liczyć z tym, że... Krysia J. Ignacy - opinia (1) Korzystałem z usług kilkukrotnie i za każdym razem byłem zadowolony. Robota... Ignacy Kasia - opinia (2) Bardzo dziekuje za sprawną pomoc w naprawie auta, szybko i konkretnie ,... Kasia Waldemar Kania - opinia (2) Super! Jestem bardzo zadowolony z naprawy. Wymiana uszczelki pod pokrywą... Waldemar Kania