H. Piasek - opinia (1) warto, ja jestem zadowolony H. Piasek Dominik - opinia (1) wszystko ok, mogę polecić Dominik Daniel - opinia (1) Zdecydowanie polecam, szkoda naprawiona sprawnie , przed czasem i prawidłowo.... Daniel
Helena - opinia (1) Miesiąc temu odwiedzałam z mężem to miejsce. Bardzo ładnie i schludnie w... Helena roksana - opinia (1) Nigdy w życiu nie skorzystam z usług tej firmy z powodu chamskiego i... roksana Bartek - opinia (1) polecam. kupiliśmy u nich auto dwa miesiące temu Bartek Tomasz Bugajak - opinia (1) Bardzo miła obsługa polecam 100% wszystko zapięte na ostatni guzik . Będę... Tomasz Bugajak Kiki - opinia (1) Top! Profesjonalne studio! Kiki a.trojak@wp.pl - opinia (1) Obsluga na najwyzszym poziomie. Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt z... a.trojak@wp.pl D. - opinia (1) Miłą obsługą, stacja czysta, przyjazna klientom, profesjonalna obsługa. Polecam. D. Maja - opinia (1) Rewelacyjny serwis instalacji LPG. Profesjonalizm, terminowość i świetna... Maja Dominik - opinia (1) Sprawnie działają. Żona miała spotkanie z SUVem na światłach, a ja miałem AC... Dominik Andrzej - opinia (1) Sprawnie i niedrogo. Łupnęło mi coś w podwoziu, gdy wracałem z wakacji.... Andrzej Anita - opinia (1) Rzetelne i profesjonalne podejście do klienta, szybki czas naprawy, polecam... Anita W.Duś - opinia (1) ode mnie 6 gwiazdek :) obsługa bardzo miła i pomocna W.Duś Adrian - opinia (1) Dziękuję raz jeszcze za udaną sprzedaż i zakup BMW X6 , spędziliśmy prawie... Adrian P.O. - opinia (1) Spoko, od ręki usługa, sympatyczni panowie. P.O. Ewa - opinia (1) Samochody zadbane i czyste, super obsluga. Odbiór i zwrot samochodu... Ewa Andrzej - opinia (1) Świetnie wykonana usługa! Andrzej Sara - opinia (1) bardzo dobry sprawdzony komis Sara