P.W. - opinia (1) ode mnie 5 gwiazdek za bardzo duży wybór samochodów, fachową obsługę i... P.W. Janus - opinia (2) Praktycznie nie trzeba się umawiać, prawie od ręki. Pan mechanik od razu... Janus Gabriela - opinia (1) AutoLab PRO jest to firma godna plecenia. Naprawiałam swoje auto, wszystko... Gabriela
PAWEL - opinia (1) .. OD 'A DO "z łącznie ze strona internetowa jest ok. flota ok. ....... PAWEL PAWEL - opinia (1) .. OD 'A DO "z łącznie ze strona internetowa jest ok. flota ok. ....... PAWEL Daniel P - opinia (1) Nie spodziewałem się że znajdę w tym komisie takie perełki :) Ja kupiłem... Daniel P Kasia Smalec - opinia (1) Bardzo dobry salon z samochodami. Dobre ceny i duzy wybor. Ja polecam Kasia Smalec Magdalena - opinia (1) Dzwoniłam do kilku firm zajmujących się pomocą drogową. Euro wyceniła usługę... Magdalena Klient który nigdy już nie wróci do Margo - opinia (1) To był mój drugi i ostatni zakup w tym salonie. Obsługa klienta poniżej... Klient który nigdy już nie wróci Krzysiek - opinia (2) Świetny serwis , będę polecał każdemu , kto chce szybko i skutecznie... Krzysiek Zadowolony klient - opinia (1) polecam !!! Firma naprawdę rzetelna. W przeciągu pół roku naprawiałem tam 2... Zadowolony klient Andriu - opinia (1) Serwis godny polecenia. Rzetelnie i uczciwie. Andriu tata - opinia (1) Bardzo dobre wrazenie. Mowia co trzeba zrobic, a co mozna zrobic pozniej i... tata D.W. - opinia (1) ok, komis wart uwagi, samochodów bardzo dużo do wyboru, obsługa też bardzo... D.W. Slawa - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Korzystałam z tej firmy pierwszy raz i jestem... Slawa Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta miła obsługa rzeczy nie możliwe dla... Zadowolony klient klient x - opinia (1) bardzo fajny oddział, duży wybór samochodów klient x Mateusz - opinia (1) Robilem u Wojtka juz 3 auta i z kazdego bylem zadowolony w 100%. Niezwykle... Mateusz Ira - opinia (1) Fast and great service. Definitely recommend. Ira Krzysztof - opinia (1) Dobre samochody, super ceny. Miła obsługa. Krzysztof