Alicja - opinia (1) Jestem zadowolona z pobytu w tym salonie bardzo duży wybór oraz ciekawe... Alicja Denys - opinia (1) Самый лучший прокат автомобилей в Гданьске. Большой ассортимент авто,самые... Denys Iwona - opinia (1) Obsługa super, dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Polecam Iwona
Mirosław Pietrzak - opinia (1) Tak jak w ocenie wszystko na szóstkę !!! Mirosław Pietrzak Arko - opinia (1) bardzo duży wybór samochodów, już dawno nie byłem w tak fajnym komisie z tak... Arko Mirosław - opinia (1) Moje odczucia wyniesione z salonu Suzuki Motor Centrum Gdańsk. Pan Jarosław... Mirosław Włodek - opinia (1) Są dobre fachowcy,, polecam Wysoki poziom . Włodek Włodek - opinia (1) Są dobre fachowcy,, polecam Wysoki poziom Włodek Przemek - opinia (1) Najlepszy serwis z którego korzystałem. Moj samochód został naprawiony, ja w... Przemek Waldemar Czechowski - opinia (1) Doskonale zlokalizowane centrum samochodów znanej japońskiej firmy Suzuki... Waldemar Czechowski Marek - opinia (1) Bardzo faujnie i milo.Samochody w bardzo dobrym stanie -polecam. Marek Zofia Trocka - opinia (1) Szybko i bez kłopotu,miła obsługa na miejscu Zofia Trocka Sabina - opinia (1) polecam, jesteśmy bardzo zadowoleni Sabina Mieczysław - opinia (2) Nie słowni co innego mówią a co innego chcą żeby płacić . Mieczysław Katarzyna - opinia (2) Tragiczny kontakt telefoniczny, inne ceny wypożyczenia niż było to ustalone,... Katarzyna Karol - opinia (2) Firma uległa pogorszeniu nie wiem co się stało ale to ogromna poraszka nie... Karol Maciej K. - opinia (1) Super atmosfera, profesjonalna pomoc p. Asi przy wyborze pojazdu.... Maciej K. Przmek - opinia (1) Pełni profesjonaliści. Znają się na samochodach i potrafią dostosować się do... Przmek Karol - opinia (1) Duży wybór samochodów. dobre podejście do klienta. Zakup oceniam zdecydowanie... Karol Michał - opinia (1) Znam myjnie od początku jak zaczęła działać w Przejazdowe ponad 2,5 roku... Michał