Teresa - opinia (1) Usługi na najwyższym poziomie. Szybko i sprawnie wykonano lakierowanie mojego... Teresa XXX - opinia (1) dwa auta kupione w AAA. Obydwa w 100% udane :) jesteśmy bardzo zadowoleni XXX Adam - opinia (1) super, jak na skup to bardzo dobrze płacą Adam
Patryk - opinia (1) Świetny serwis. Warto poczytać opinie na google i dobrym mechaniku, dobrze... Patryk Marian - opinia (1) Super wszystko zgodnie z ustaleniami polecam Marian Aleksander - opinia (1) Świetne miejsce. Profesjonalne podejście do klienta, doradztwo na wysokim... Aleksander Aleksander - opinia (1) Świetne miejsce. Profesjonalne podejście do klienta, doradztwo na wysokim... Aleksander GGG - opinia (1) nie mam żadnych zastrzeżeń, jak dla mnie wszystko ok, komis wart uwagi, można... GGG Magda Reinke - opinia (1) Bardzo polecam Kacpra! Oddałam kolejne auto do czyszczenia i efekt jakbym... Magda Reinke Magda Reinke - opinia (1) Bardzo polecam Kacpra! Oddałam kolejne auto do czyszczenia i efekt jakbym... Magda Reinke Iwona - opinia (1) Kozystalam drugi raz i nie ostatni . Autko czyste, obsługa miła. Żadnych... Iwona Jakub - opinia (1) Polecam ten komis. Samochody ładne, czyste. W ogłoszeniu podany nr VIN,... Jakub były klient - opinia (1) ceny ustala właściciel OK, tylko dlaczego cena za to samo auto i ten sam... były klient Klient - opinia (1) szczerze nie polecam!!! totalny bałagan, brak komunikacji, odwlekanie... Klient Weronika - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia samochodów w Gdańsku! Korzystałam już kilkukrotnie i... Weronika Lucyna Górnowicz - opinia (1) Korzystam z Salonu 10 lat uważam że zakres świadczonych usług jest na... Lucyna Górnowicz LucjanRd - opinia (1) Zdecydowanie odradzam to miejsce. Samochód trafił tam w celu wymiany układu... LucjanRd Mateusz B - opinia (1) ja też polecam, szybkie ale dokładne oględziny samochodu i uczciwa wycena Mateusz B Łukasz - opinia (1) Szybka i fachowa usługa. Przyjemna atmosfera godne polecenia. Jestem bardzo... Łukasz Marecki - opinia (1) Bardzo dobra Wypożyczalnia .Polecam �Bardzo szybka obsługa ,rożnego rodzaju... Marecki