Łukasz - opinia (1) Szybka i fachowa usługa. Przyjemna atmosfera godne polecenia. Jestem bardzo... Łukasz Marecki - opinia (1) Bardzo dobra Wypożyczalnia .Polecam �Bardzo szybka obsługa ,rożnego rodzaju... Marecki Lidia Sosnowska - opinia (1) Korzystam od lat,o ile nie jedziemy swoim autem zawsze bez... Lidia Sosnowska
Jarek - opinia (1) Dokładne i precyzyjne usunięcie wszystkich uszkodzeń i rys. Wykonanie super... Jarek ADAM - opinia (1) polecam serdecznie, kupiliśmy nowe volvo i jesteśmy bardzo zadowoleni.... ADAM Oskar - opinia (1) Wszystko Sprawnie i Szybko Dobra Obsługa Polecam Oskar Wojciech - opinia (1) Znają się na rzeczy, profesjonalnie, podoba mi się. Polecam. Wojciech Marcel - opinia (1) polecam, komis sprawdzony, profesjonalna obsługa Marcel Ford S-max - opinia (1) Jakić czas temu naprawiałem tam mojego forda i do dnia dzisiejszego wszystko... Ford S-max Aleksander Kat - opinia (1) Polecam, profesjonalne usługi na wysokim poziomie. Super podejście do klienta... Aleksander Kat Jarosław - opinia (1) Dwa wypożyczenia. Zero formalności. Obsługa przyjazna i konkretna. Tak... Jarosław Ryszard - opinia (1) Ustaliłem termin.Przyjechałem na Wileńską 49. Zostawiłem pojazd. Odebrałem... Ryszard misia - opinia (1) kupiłam samochód w bardzo dobrej cenie i w super stanie misia Adam - opinia (1) zasłużona polecajka ode mnie :) Adam Miłosz - opinia (1) też polecam, pojechałem po samochód z moim znajomym mechanikiem i dał mi... Miłosz Madzix - opinia (1) Mam bardzo dobre doświadczenia z tą firmą :) Już drugi udany zakup samochodu... Madzix Elżbieta - opinia (1) Szukałam dobrego , sprawnego samochodu w przystepnej cenie. W AAA Auto wybór... Elżbieta Weronika - opinia (1) szeroka oferta finansowania samochodów, dużo możliwości, polecam Weronika Krzysiek - opinia (1) Kierownica obszyta świetnie! W cenie obszyta została również gałka zmiany... Krzysiek miodek - opinia (1) Pierwszy raz korzystałem z najmu i jestem zadowolony. miodek