Henryk - opinia (1) Po mojej wcześniejszej negatywnej ocenie dziś oceniam bd Solidaryzuje się z... Henryk Damian - opinia (1) Super obsługa. Polecam serdecznie! Damian Wojciech - opinia (1) Że wszystkich wypożyczalni z których korzystałem, Halorent jest na pierwszym... Wojciech
klientka - opinia (1) Serwis jako serwis ok, kontak dobry, czas ok,ale cena? Szok i niedowierzanie,... klientka Sabina - opinia (1) Miła obsługa, auto całkiem fajne, prawie nowe, bez kaucji - generalnie polecam Sabina Robert D - opinia (1) obsługa i podejście do Klienta na najwyższym poziomie, duży wybór samochodów,... Robert D Karolina J. - opinia (1) Profesjonalna, zaangażowana i pomocna obsługa salonu . Karolina J. Zygmunt - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta - skupu samochodów. Bardzo... Zygmunt Jan - opinia (1) Bardzo dziękujemy za profesjonalną pomoc i obsługę przy zakupie naszego już... Jan Michał - opinia (1) nie wiem jak inni ale ja jestem zadowolony. kupiłem u nich auto w leasing Michał Kasia - opinia (1) Polecam jeśli ktoś chciałby się pozbyć nieprzyjemnego zapachu po poprzednich... Kasia Michał Lewandowski - opinia (1) Mam przyjemność korzystać z usług firmy AS już od dawna. Powiedzieć, że... Michał Lewandowski Irena - opinia (1) Nie polecam kupowania auta używanego. Kupiłam i prawie miesiąc stoi i czeka... Irena Ela LO - opinia (1) Polecamy i z pewnością przy kolejnej wizycie w Trójmieście skorzystamy z... Ela LO Filip - opinia (1) Bardzo szybki i sprawny serwis, super obsługa, korzystam już 2 raz i jest... Filip Cezary - opinia (1) Jest tylko jeden problem. dojazd. od czerwca nie można swobodnie dojechać do... Cezary Sylwuś - opinia (1) polecam, krótko i na temat. Kupiłam auto i jestem bardzo zadowolona Sylwuś Witold - opinia (1) Miła obsługa szczególnie podziękowania dla P. A. Zamojcin. Dziękuję. Witold Jan - opinia (1) Bardzo polecam serwis. Fachowe doractwo i bardzo dobre ceny! Jan Leszek - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa ,szybko i tanio polecam Leszek