Miejscowy - opinia (1) LPG zawsze jest OK Cena dobra LPG normalne Miejscowy Adamus - opinia (1) Po remoncie głowicy samochód wyjechał niczym z salonu. Dodatkowo przekonałem... Adamus Marek - opinia (1) Fachowe rozpoznanie, rzetelne wykonanie. Świetna lokalizacja, przystępne... Marek
Rav - opinia (1) Witam chciałbym podzielić się opinią na temat warsztatu, mianowicie wszystko... Rav Andrzej - opinia (1) Kameralnie ale przyjemniej. Obsługa miła i chętna do pracy z Klientem. Do... Andrzej Małgorzata - opinia (1) Szybka i profesjonalna pomoc. Kilkakrotnie już korzystałam z usług i za... Małgorzata Wiktor - opinia (1) co prawda mają negatywne opinie ale ja jednak zaryzykowałem i kupiłem u nich... Wiktor Rafał - opinia (2) Mimo bardzo trudnej sytuacji na rynku, obsługa stanęła na wysokości zadania. Rafał Piotr - opinia (1) Stacja Nowowiczlińska. Bardzo dobrze zaopatrzona ,przesympatyczna obsługa.... Piotr raf - opinia (1) Tanio szybko i sprawnie Wszystko od poczatku do końca OK Polecam! raf Szymon - opinia (1) w porządku, fachowa obsługa, komis wart polecenia Szymon Darek - opinia (1) dawno nie wróciłem z warsztatu tak zadowolony - szybka, profesjonalna... Darek Agnieszka - opinia (1) Usługę naprawy auta WV up! wykonywałam w ramach odszkodowania firmy... Agnieszka wd - opinia (1) 6 gwiazdek wszystko jak nalezy szybko i sprawnie wd Tomasz - opinia (1) Firma godna polecenia. Bardzo profesjonalna obsługa klienta, samochód bardzo... Tomasz Nolan - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego miejsca. Kupiliśmy świetne auto w super... Nolan Niepowiem - opinia (1) Polecam. Wszystko zgodnie z planem. Kupili mi auto w USA, sprowadzili i... Niepowiem Cott - opinia (1) Auto kupilismy niedawno. Jestem pod wrażeniem profesjonalnej i milej obslugi. Cott kierowca - opinia (1) Stacja dyskryminuje Polaków - beznadziejna obsługa. Proszę omijać szerokim... kierowca Paweł - opinia (1) Kupiliśmy wraz z żoną wymarzoną Corvette z 1989 roku z pomocą Pana Daniela.... Paweł