Sebastian - opinia (1) Pełen profesjonalizm, nowoczesne kampery, bardzo dobry kontakt. Polecam. Sebastian Janusz - opinia (1) Bardzo dobrze się prezentują,nowe dobrze wyposażone kampery. Już wiem jakim... Janusz Kornelia - opinia (1) samochód w super stanie, obsługa bardzo życzliwa i kulturalna Kornelia
Mariusz - opinia (1) Najlepsza firma w 3 mieście. Piotrek zna się na swojej pracy. Zabezpieczył... Mariusz Monika - opinia (1) Profesjonalna i fachowa obsługa. Monika Pomorska Wypożyczalnia Motocykli (1) Szczerze polecam. Już 4 raz wypożyczam od nich motocykl i należy się solidny... damkop Grażyna - opinia (1) Bardzo miła obsługa zarówno bezpośrednio w salonie jak i przez telefon czy... Grażyna Maciej - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, profesjonalne podejście oraz ogrom... Maciej Wiktor - opinia (1) Profesjonalna obsługa, auta od ręki i najlepszy serwis w okolicy. Wiktor Gabriela - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, bez nadęcia, bez zbędnych słów... Gabriela r - opinia (1) Właśnie wróciliśmy z naszego pierwszego wyjazdu kamperem, który wynajęliśmy... r Teresa Kresno - opinia (1) Nie mogę powiedzieć nic złego o AAA Auto. Ich samochody są w doskonałym... Teresa Kresno Darek - opinia (1) u mnie wszystko ok, transakcja szybka, bezproblemowa, auto kupione w super... Darek Aga - opinia (1) Nie polecam tego serwisu , cena końcowa to jedna wielka niewiadoma Aga Andrzej N.D.Mazowiecki - opinia (1) Gdyby były gwiazdki na minusie zaznaczyłbym wszystkie. Oddział Gdańsk, do... Andrzej N.D.Mazowiecki Marian - opinia (1) Zero poszanowania czasu innych. Przyjechałem na umówiona godzinę, żeby... Marian Kupiec - opinia (1) Na sprzedaż i zakup auta spędziłem ponad 8 godzin i na dodatek nie otrzymalem... Kupiec Daria - opinia (1) polecam, bardzo fajny komis, duży wybór samochodów Daria Grzegorz - opinia (1) Opel Insignia szybka i fachowa robota. Polecam cena też atrakcyjna . Grzegorz Tomek - opinia (1) Świetny serwis, chyba najlepszy w Gdyni. Tomek