Tomasz - opinia (1) Firma godna polecenia. Bardzo profesjonalna obsługa klienta, samochód bardzo... Tomasz Nolan - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego miejsca. Kupiliśmy świetne auto w super... Nolan Niepowiem - opinia (1) Polecam. Wszystko zgodnie z planem. Kupili mi auto w USA, sprowadzili i... Niepowiem
Cott - opinia (1) Auto kupilismy niedawno. Jestem pod wrażeniem profesjonalnej i milej obslugi. Cott kierowca - opinia (1) Stacja dyskryminuje Polaków - beznadziejna obsługa. Proszę omijać szerokim... kierowca Paweł - opinia (1) Kupiliśmy wraz z żoną wymarzoną Corvette z 1989 roku z pomocą Pana Daniela.... Paweł Paweł - opinia (1) Kupiliśmy wraz z żoną wymarzoną Corvette z 1989 roku z pomocą Pana Daniela.... Paweł Grzegorz - opinia (2) Szczególne podziękowanie dla Pana Bartosza B. Dawno nie miałem do czynienia z... Grzegorz Andrzej - opinia (1) Czekam 30 minut na wymianę wycieraczek. Zaproponowałem, że mogę to zrobić sam... Andrzej Magdalena - opinia (2) Jestem jedną z bardzo zadowolonych klientek. Uważam, że to najlepszy serwis... Magdalena Środmiescie - opinia (1) Obsługa perfekcyjna.Nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia.Zawsze gotowi i... Środmiescie Jacek - opinia (1) Wycieraczki godne polecenia. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny - małe... Jacek Ola - opinia (1) Bardzo miła obsługa i wszystko pod ręką. Super wybór produktów w sklepie na... Ola Tomek B. - opinia (1) Zdecydowanie polecam, dobrali mi wycieraczki i nawet je wymienili. Jeżdżę już... Tomek B. Adi - opinia (1) W motocyklu przyczepili się do palących się kierunkowskazów, gdzie od 2013... Adi M. - opinia (1) Obsluga kompletnie olewajaca klienta, brak pomocy, a do tego bezczelni, nie... M. Nina - opinia (1) Zalezało mi na dość szybkiej sprzedaży auta, z dealereem AAA Auto wszystko... Nina Aleksander - opinia (1) Jesli o mnie chodzi, to jestem zadowolony. Zakupilem samochód w bardzo dobrym... Aleksander lasot - opinia (1) Nie ma lepiej w 3city niż w Renoart. zajebista ekipa lasot Karolina - opinia (1) Właśnie wyjechałam z salonu i mogę go z całego serca polecić. Pełen... Karolina