Nnnn - opinia (1) Blacharz perfekcjonista Pełen profesjonalizm Nnnn W.Potrykus - opinia (1) Mila i fachowa obsluga,auta nowe bardzo dobrze wyposazone i utrzymane.Z... W.Potrykus Wojciech - opinia (1) Nie polecam. Nigdy w życiu tak nie zmarnowałem czasu i to nie mało. Bardziej... Wojciech
Justyna - opinia (1) Super, Polecam jako stała klientka Justyna Tomek - opinia (2) Dobra i miła obsługa. Na nowy samochód nie czekałem długo patrząc na ogólną... Tomek Magdalena - opinia (2) Profesjonalna obsługa sprawiła, że wszelkie formalności zwiazane z zakupem... Magdalena Joachim - opinia (2) Zakup samochodu w miłej atmosferze z profesjonalnym podejściem do klienta.... Joachim Mirek - opinia (1) Arogancka obsługa , niedouczona, co potwierdziła infolinia Orlenu. Mirek CoCampi - opinia (1) Nie polecam!!! 17.10.22. Za wymianę reduktora gazowego do kuchenki w kamperze... CoCampi Mr.Qurano - opinia (1) Polecam Serdecznie! Pierwszy profesjonalny salon w Trójmieście . Fachowe... Mr.Qurano Michal - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne i elastyczne podejscie do klienta.... Michal Michelle - opinia (1) Polecam najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście! Michelle Klient - opinia (1) Skorzystałem z usługi oklejania lamp w samochodzie, przed skorzystaniem... Klient Łuki - opinia (1) Wycieraczki o zajefajnym stosunku ceny do jakości. Kupuję ich produkty od... Łuki Franek - opinia (1) Wyprana kanapa jest czysta i pachnąca. Zdecydowanie polecam! Franek A. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. W piątek wieczorem dzik wszedł mi pod koła, co... A. Kamil Mekel - opinia (1) Najlepszy fachowiec jakiego spotkałem. W mojej okolicy jest kilka firm... Kamil Mekel Ania - opinia (2) Gorąco polecam, bardzo rzetelna firma! Świetna robota, auto dodatkowo oddane... Ania Adam - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia. Miła obsługa znająca się na rzeczy. Dodatkowy plus... Adam Michael - opinia (1) Korzystam od wielu lat , jesteśmy z żoną zawsze zadowoleni. Nigdy się nie... Michael