Tomasz - opinia (1) Usługa blacharska Mazdy CX7 w ramach ubezpieczenia Ergo Hestia wykonana... Tomasz B. Guzy - opinia (1) kupiliśmy z żoną Forda Mondeo, auto jest piękne, super się prezentuje a... B. Guzy MMM - opinia (1) ja też daję w pełni zasłużone 5 gwiazdek MMM
Stenka - opinia (1) Wszystko ok, sprawnie i niedrogo. Polecam Stenka a.m. - opinia (1) jasne że polecam, już dawno nie spotkałem tak miłej i życzliwej obsługi w... a.m. Monika - opinia (1) Szybka i rzetelna pomoc o 2 w nocy ! Pan nas uratował! Polecam! Monika Krzysztof - opinia (1) Najgorsza laweta w historii!!! pan ktory przyjechal chcial byc smieszny ale... Krzysztof Waldemar - opinia (1) Dziś odebrałem nowego Volkswagena T-Roc. Obsługę prowadził Pan Łukasz... Waldemar Andrzej - opinia (1) Naprawa przebiegała bez zarzutu. Fachowo terminowo. Profesjonalna rzetelan... Andrzej Patryk - opinia (1) Po prostu żenada, zostałem umówiony przez infolinię na 17:30 na wycenę auta,... Patryk Dawid - opinia (1) Nie ma lepszej wypożyczalni dla mnie i moich przyjaciół w Gdańsku. Brak... Dawid Z.K. - opinia (1) sprzedaliśmy auto w niecałą godzinę, pieniądze bardzo rozsądne także nie... Z.K. Honda - opinia (2) Warsztat konkretny, godny zaufania. Na ten moment korzystałem jedynie z... Honda Mateusz - opinia (1) Super. Bardzo polecam. Doradca Łukasz bardzo profesjonalny Mateusz Michał - opinia (1) Przekazałem Wojtkowi już kolejne swoje auto w celu wprowadzenia zabezpieczeń... Michał Klient - opinia (1) Bardzo niemiła obsługa. Pani sprzedająca jakby pracowała za karę..kierowała... Klient Asia - opinia (1) Świetna obsługa. Pan Jakub wykazał się ogromną cierpliwością i kompetencją,... Asia Damian - opinia (1) Polecam bardzo Pana Mirka. Zawsze znajduje najlepszy sposób naprawy. Nie... Damian Raholo - opinia (2) Wszystko super i jak należy. Wymiana mechanizmu szyby poszła w piorunujacym... Raholo Piotr - opinia (2) Pan Marcin z Perpetum od dawien dawna zajmuje się wszystkimi moimi pojazdami,... Piotr