Patryk - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście Patryk Ram - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejściei szybka obsługa Ram Mariola - opinia (1) W sobotę wieczorem wybrałam volvo s60 już w domu po raptownej zmianie... Mariola
Vidar - opinia (1) Needed some urgent help with some scratches, I went there they looked at it... Vidar Jarek - opinia (1) Ja ze swojej strony polecam zakład i Kacpra. Umówienie się na wizytę jest... Jarek michu - opinia (1) polecam , tanio , bez kombinacji . Auto sprawne i zadbane michu M - opinia (1) Szukałem firmy, która kompleksowo ogarnie import auta z USA i jego naprawę.... M Filip H. - opinia (1) Jestem klientem Halorent już od 7 lat i zawsze spotykam się z profesjonalna... Filip H. Magda - opinia (1) Polecam Warsztat. Duży wachlarz usług, dostępność i terminowość.Korzystam z... Magda Tomasz - opinia (1) Obsługa z fachową wiedzą o markach w których specjalizuje się serwis.... Tomasz Bogdan - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa.Samochód czysty zadbany.Dobra cena za... Bogdan Brzezinski Michal - opinia (1) Bardzo żetelne prawadzenie całego postępowania. Doświadczenie i... Brzezinski Michal Marco Polo - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Doradztwo, oklejenie, rezultat 100% polecam. Marco Polo Arkadiusz Gajos - opinia (1) Serdecznie polecam usługi Aro-Serwis. Miałem przyjemność skorzystać z usług... Arkadiusz Gajos Janusz G - opinia (1) Super wypożyczalnia. Zawsze miła profesjonalna obsługa żadnych problemów.... Janusz G przemysław - opinia (1) super blacharnia! polecam Pana Wojtka przemysław Mateusz - opinia (1) Korzystam z tej wypożyczalni od paru lat regularnie kilka razy w roku na... Mateusz Anny - opinia (1) Wymiana chlodnicy w aucie z 2006 - 1000pln, bez uzgodnienia ceny, tragedia.... Anny Dorota - opinia (2) Dostałam rabat za pozytywną opinie:) Oczywiście polecam ozonowanie w ich... Dorota Weronika - opinia (2) Podziękowania za opanowanie trudnej sytuacji w pokojach hotelowych. Polecam. Weronika