Weronika - opinia (2) Podziękowania za opanowanie trudnej sytuacji w pokojach hotelowych. Polecam. Weronika Beata i Romek - opinia (2) Od kilku lat korzystamy z ich usług. Prywatnie ozonujemy raz lub dwa razy w... Beata i Romek Urszula - opinia (2) Bardzo polecam. Konkretna rozmowa, bezproblemowe i natychmiastowe wykonanie.... Urszula
Joanna J - opinia (1) od czasu zmian w zarządzie - zupełnie nowa jakość! Oddaję moją perełkę zawsze... Joanna J Waldemar - opinia (1) Wstawiłem do komisu auto. Jestem bardzo zadowolony. Podejście Pana bardzo... Waldemar Piotr - opinia (1) Polecam aaa auto gdańsk. Nie znam lepiej zorganizowanej firmy w pobliżu.... Piotr Andrzej Golucki - opinia (1) Szybka i miła obsługa, dziękuję i polecam wszystkim Andrzej Golucki Wacek - opinia (1) Stacja dobrze zaopatrzona mimo braku jedzienia na ciepło miejmy nadzieję,że... Wacek Wacek - opinia (1) Obsluga miła i uprzejmą,duży wybór towaru mimo braku gorących posiłków jest... Wacek PIOTR - opinia (1) Bardzo miła atmosfera i obsługa. Duży wybór w samochodach i ceny dostępne.... PIOTR Maksym Chornyi - opinia (1) oswiadczenie na fan page/google maksym chornyi: W pelni polecam Trójmiejska... Maksym Chornyi Artur - opinia (1) Polecam Pana Marcina i jego firmę. Sprowadzili mi z USA fajnego dodgea,... Artur Roman - opinia (1) Profesjonaliści!. Korzystamy z usług serwisu od kilku lat. Niezmiennie... Roman Bożena (OPEL ) - opinia (2) Jak większość osób trafiłam tu przez przypadek . Od razu spotkałam się z... Bożena (OPEL ) Marzenna - opinia (1) Zakup samochodu to niecodzienna przyjemność, której często towarzyszą emocje... Marzenna Slawomir - opinia (1) Jak najbardziej polecam.Wszystko na plus cena ,obsługa itd. Slawomir Bogdan Olszowka - opinia (1) Fantastyczni Panowie. Bardzo kompetentni i sluza porada. Ich podescia do... Bogdan Olszowka Audi - opinia (1) Polecam ten serwis, ceny adekwatne do jakości. Po większej naprawie auto... Audi Ela - opinia (1) Korzystałam wiele razy z usług warsztatu z moim bardzo niszowym samochodem.... Ela Anna Bernat - opinia (1) Wykonywałam usługę naprawy auta Honda City w ramach odszkodowania firmy... Anna Bernat