Przemo - opinia (1) Olej, filtry i hamulce - standard w moich wizytach. Zawsze w dobrej cenie i... Przemo ANKA - opinia (1) polecam przez duże p!!!! aUDI A7 C7 załatwone modelowo.takiego człowieka ze... ANKA Bmw Artur - opinia (2) Naprawiałem w tym serwisie Opla corsę i jestem bardzo zadowolony :) Świetna... Bmw Artur
Krasny - opinia (1) Pełen profesjonalizm w doborze części zawieszenia do samochodu. Usługa... Krasny Jerzy - opinia (1) Pełna profeska, polecam, szybko i bezpiecznie Jerzy Magda - opinia (1) Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Szczerze polecam tą firmę! Magda Nikodem - opinia (1) Firma godna polecenia. Współpraca z Panem Michałem i Panem Marcelem to czysta... Nikodem Michał - opinia (1) Dobra i sprawna robota. Znają się na rzeczy. Stare części do wglądu. I miło... Michał Artur - opinia (1) Polecam Fiat Club. Poradzili sobie z problemami hałasu w silniku. Co ciekawe... Artur Łukasz Byczkowski - opinia (1) Zostałem obsłużony szybko i sprawnie! Polecam! Łukasz Byczkowski Aleksandra - opinia (1) Przed południem zapoznałam się z ofertą interesującego mnie auta. O 18:30 w... Aleksandra Krzysztof - opinia (1) Druga moja naprawa w tym warsztacie. Rok temu robiłem tylny błotnik, w tym... Krzysztof Jakub - opinia (1) Specyficzna stacja na ktorej mozna zatankowac LPG, jako przystawka do myjni... Jakub Magdalena - opinia (2) gorąco polecam, po raz kolejny jestem mile zaskoczona bardzo profesjonalną... Magdalena Sebastian - opinia (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Wykonanie usługi starannie i na czas.... Sebastian Nick - opinia (1) Nie polecam. Serwis nie profesjonalny. Po wyjechaniu z serwisu z Rumii po... Nick zbyszek - opinia (1) Naprawę zawieszenia oceniam bardzo pozytywnie. Jakość zamienników cena ok.... zbyszek Gość - opinia (1) Samochód taki jaki zamówiłem, taki na czas otrzymałem. Obsługa świetna. Na... Gość BMW - opinia (1) Najlepsza wypozyczalnia w trójmieście!dziękujemy BMW Karol - opinia (1) Profesjonalne usługi, fachowa i sprawna analiza stanu samochodu. Właściciel... Karol