Piotr Bartosz Wiśniewski - opinia (1) Kolejny raz korzystam i ponownie pełne zadowolenie Piotr Bartosz Wiśniewski Jocker07 - opinia (1) Po pierwszej wizycie byłem całkiem zadowolony z regulacji zaworów w mojej... Jocker07 Grzegorz - opinia (1) Wszystko przebiegło fajnie i przyjemnie. Jestem bardzo zadowolony z usług tej... Grzegorz
Michał - opinia (1) Polecam! Niskie ceny detaliczne. Możliwość zamówienia rzeczy spoza tych... Michał Jonas - opinia (1) Wczoraj byłem.Wszystko super! Szef sprawdzi za free jeszcze inne... Jonas Lucyna - opinia (1) Solidnie,dokładnie,bardzo profesjonalna,miła obsługa. Gorąco polecam. Lucyna Dawid - opinia (1) Wynająłem na dwa tygodnie busa aby wyjechać do Chorwacji. Wcześniej obsługa z... Dawid Beata - opinia (1) No i stało się. Będąc na wakacjach spotkało mnie nieszczęście, awaria... Beata Mariusz - opinia (1) Kolejny raz wypożyczalnia spełniła moje oczekiwania względem profesjonalizmu... Mariusz Mariusz Reda - opinia (2) Jeśli ktoś z Państwa potrzebuje naprawić szybę lub wymienić z czystym... Mariusz Reda Marzena - opinia (1) Szczerze polecam ! Samochód po czyszczeniu wyglada jakby wyjechał z salonu !... Marzena Ga - opinia (1) Korzystałem rok temu i właśnie szukałem kontaktu do tej firmy, żeby wymienić... Ga Jerzy - opinia (1) Oddano samochod do rocznego przegląd instalacj BRC CzaKram w Oplu Astrze nie... Jerzy Marek - opinia (1) Podczas serwisu porysowali mi zdarzak i błotniki, chyba mechanik opierał się... Marek Piotr - opinia (1) Super kontakt- obsługa klienta na najwyższym poziomie- polecam każdemu kto... Piotr ASO Toyota - opinia (1) Jako ASO Toyota korzystamy z usług Nirfi. Szczególnie w zakresie odnowy felg... ASO Toyota mirosław - opinia (1) Bardzo dobry warsztat. Wymiana świeć żarowych w moim aucie błyskawiczna i bez... mirosław Agnieszka - opinia (1) Jestem mega zadowolona z wypożyczalni Halorent wszystko zgodnie z... Agnieszka Madzia - opinia (1) Miałam okazje dziś zwrócić autko śliczne Renault Clio z rewelacyjnym i... Madzia Franciszek - opinia (1) Wczoraj po trzytygodniowym wynajmie auta zwróciłem samochód. Zero problemów w... Franciszek