Agnieszka - opinia (1) Jestem mega zadowolona z wypożyczalni Halorent wszystko zgodnie z... Agnieszka Madzia - opinia (1) Miałam okazje dziś zwrócić autko śliczne Renault Clio z rewelacyjnym i... Madzia Franciszek - opinia (1) Wczoraj po trzytygodniowym wynajmie auta zwróciłem samochód. Zero problemów w... Franciszek
Sylwester - opinia (1) Swoje wrażenia oceniam jako bardzo dobre Rzadko się zdarza aby w ciągu nocy... Sylwester Dominik - opinia (1) Nie kompetentna obsługa zmarnowany tylko czas Dominik Paweł - opinia (1) Kupiłem na tym komisie Toyotę Avensis i po przejechaniu 1000 km poszła... Paweł Krzysztof - opinia (1) Warsztat godny polecenia. Profesjonalnie i rzetelne podejście do tematu... Krzysztof Tomek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Obsługa na najwyższym poziomie, sprawnie i... Tomek meff - opinia (1) Ogólnie facet może i zna się na autach ale... jest skoda która według... meff Ilona Pellowska - opinia (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem Pani Angeliki, ofertą i samochodem za... Ilona Pellowska Mar Mar - opinia (1) Sprawne auta profesjonalna obsługa Szybko i solidnie Mar Mar M - opinia (2) Zdecydowanie polecam. Mój ulubiony mechanik w Trójmieście. M Ryszard - opinia (2) Ford S-max.Wymiana tarcz i klockow hamulcowych przod.Mila i profesjonalna... Ryszard Piotr - opinia (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Justynie (Kierownik Działu... Piotr Lena - opinia (1) Z calego serca polecam te wynozyszalnie! Profesionalne podejscie i obsluga... Lena Dominika - opinia (2) Serdecznie polecam! Korzystałam z usług wielokrotnie i zawsze jestem... Dominika Agnieszka - opinia (1) Ostatni przegląd, jak wszystkie poprzednie - bez zarzutu. Od lat, opieka nad... Agnieszka Marek - opinia (1) wszystko przebieglo w jak najlepszym porzadku.b.duzy asortyment ceny niskie i... Marek Basia - opinia (1) Jestem zachwycona obsługą w Salonie Fiata. Z tego miejsca chciałam bardzo... Basia Pawel wszedybyl - opinia (1) Szybka obsluga i dobre nowe auto. Bardzo polecam! Pawel wszedybyl