Robert - opinia (2) Każda wizyta daje pozytywne wrażenia. Robert Iza G. - opinia (2) Serdecznie polecam salon Suzuki. Obsługa salonu bardzo pomocna, potrafią... Iza G. Paweł od Passata :) - opinia (1) Gorąco polecam pana Mirka. Konkretny facet, mówi co i jak, przez co nie owija... Paweł od Passata :)
Hanna Janiszewska - opinia (1) Baaaaardzo pomocny pan, który dowiózł naszą Toyotkę i nas z MOP Kleszczewo... Hanna Janiszewska Szymon - opinia (1) Wymiana rozrzadu oraz zabieraka w audi a4 wszystko przebiegło bez problemu... Szymon wajek - opinia (1) Wszystko ok. Wiadomo że każdy za swoje autko chce jak najwięcej. Nie... wajek Robert - opinia (1) Profesionalizm, jakość, wydajność, sumienność w wysokiej klasie. Jestem... Robert Tadeusz - opinia (1) Od wielu lat jeżdżę samochodami i nie raz zdarzyło mi się kompleksowo czyścić... Tadeusz Piotr1990 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu samochodowego K&K Wojtanowicz.... Piotr1990 Kyz - opinia (1) Duża dostępność czesci na miejscu, bardzo miła i pomocna obsługa Kyz Aga - opinia (1) Obsługa na początku mila do momentu kiedy okazało się że chcemy zobaczyć... Aga Anna kawczak - opinia (1) Fachowa i mila obsługa. Szybkie działanie! . Polecamy Anna kawczak Dorota - opinia (1) Polecam z całego serca warsztat ANRO. Panowie ze szczególnym zaangażowaniem... Dorota Marzena - opinia (1) Komis godny polecenia! Spory wybór ciekawych aut i duża wiedza sprzedawcy :)... Marzena Grazyna M - opinia (1) To najlepsza wypożyczalnia spośród kilkunastu z których korzystałam w wielu... Grazyna M Tetiana - opinia (2) It was the best experience of the car service. Someone stole both... Tetiana Mielony - opinia (1) Nie polecam, przyjeżdżając w wskazany dzień i godzinę, właściciel oznajmił że... Mielony Tomasz Ford - opinia (2) Usługi wykonywane na najwyższym poziomie. Wcześniej wykonywałem naprawy w ASO... Tomasz Ford Maria S. - opinia (1) Dzisiaj po raz kolejny robiłam przegląd.Fachowość, kultura, podejście do... Maria S. Cyber - opinia (1) Carcheck i wymiana tarcz i klocków hamulcowych oceniam bardzo słabo, obsługa... Cyber