Aleksander - opinia (1) Świetne miejsce. Profesjonalne podejście do klienta, doradztwo na wysokim... Aleksander GGG - opinia (1) nie mam żadnych zastrzeżeń, jak dla mnie wszystko ok, komis wart uwagi, można... GGG Iwona - opinia (1) Kozystalam drugi raz i nie ostatni . Autko czyste, obsługa miła. Żadnych... Iwona
Jakub - opinia (1) Polecam ten komis. Samochody ładne, czyste. W ogłoszeniu podany nr VIN,... Jakub były klient - opinia (1) ceny ustala właściciel OK, tylko dlaczego cena za to samo auto i ten sam... były klient Klient - opinia (1) szczerze nie polecam!!! totalny bałagan, brak komunikacji, odwlekanie... Klient Weronika - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia samochodów w Gdańsku! Korzystałam już kilkukrotnie i... Weronika Lucyna Górnowicz - opinia (1) Korzystam z Salonu 10 lat uważam że zakres świadczonych usług jest na... Lucyna Górnowicz LucjanRd - opinia (1) Zdecydowanie odradzam to miejsce. Samochód trafił tam w celu wymiany układu... LucjanRd Mateusz B - opinia (1) ja też polecam, szybkie ale dokładne oględziny samochodu i uczciwa wycena Mateusz B Łukasz - opinia (1) Szybka i fachowa usługa. Przyjemna atmosfera godne polecenia. Jestem bardzo... Łukasz Marecki - opinia (1) Bardzo dobra Wypożyczalnia .Polecam �Bardzo szybka obsługa ,rożnego rodzaju... Marecki Lidia Sosnowska - opinia (1) Korzystam od lat,o ile nie jedziemy swoim autem zawsze bez... Lidia Sosnowska Jarek - opinia (1) Dokładne i precyzyjne usunięcie wszystkich uszkodzeń i rys. Wykonanie super... Jarek ADAM - opinia (1) polecam serdecznie, kupiliśmy nowe volvo i jesteśmy bardzo zadowoleni.... ADAM Oskar - opinia (1) Wszystko Sprawnie i Szybko Dobra Obsługa Polecam Oskar Wojciech - opinia (1) Znają się na rzeczy, profesjonalnie, podoba mi się. Polecam. Wojciech Marcel - opinia (1) polecam, komis sprawdzony, profesjonalna obsługa Marcel Ford S-max - opinia (1) Jakić czas temu naprawiałem tam mojego forda i do dnia dzisiejszego wszystko... Ford S-max Aleksander Kat - opinia (1) Polecam, profesjonalne usługi na wysokim poziomie. Super podejście do klienta... Aleksander Kat