Małgorzata - opinia (2) Bardzo miła i szybka obsługa. Samochód oddany czysty i wypolerowany.... Małgorzata Viola - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i doskonałe wykonanie. Drobne zadrapania i rysy... Viola Tomasz - opinia (1) Nie rozumiem tyle pozytywnych opinii. Pierwszy raz mam dotyczenie z Pro... Tomasz
Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Obsługa profesjonalna i miła. Informacje... Anna Andrzej - opinia (1) Przed wypożyczeniem samochodu przeczytałem opinie klientów na temat tej... Andrzej Agnieszka - opinia (1) Super - korzystam z tego serwisu od lat, zawsze sprawnie i profesjonalnie. Agnieszka Natalia Dem - opinia (1) Fachowe doradztwo, sprawnie wykonana usługa, cena rozsądna - polecam. Natalia Dem Anka - opinia (1) Szybka diagnoza sprawna naprawa. Polecam Anka Weronika - opinia (1) Fantastyczna obsługa, dzięki której jeżdżę wymarzonym Volkswagenem! Polecam ;) Weronika Krzysztof - opinia (1) Super obsługa. Świetny wybór aut demonstracyjnych. Krzysztof Cezary - opinia (1) Moje wrażenia: Solidni , z gwarancją , bezgotówkowo, części oryginalne... Cezary Bąbel - opinia (1) Polecam usługi mechaniczne Pana Bartka ,przystępne ceny miła obsługa . Widać... Bąbel Ignacy - opinia (1) Naprawa lakiernicza wykonana na najwyższym poziomie, oryginalne części ,... Ignacy Zadowolony z usługi - opinia (1) Mega zadowolony. usługa wykonana z największą starannością , w terminie Zadowolony z usługi Michał - opinia (2) Świetna jakość zarówno usługi jak i obsługi. Wszystko wykonane zgodnie z... Michał David - opinia (1) Świetny komis mega profesjonalna obsługa ze strony Pana Kamila, jak kupować... David Dominika - opinia (1) Uczciwe ceny, darmowa wymiana i diagnostyka akumulatora. Pani sprawdziła... Dominika Dawid - opinia (1) Akumulatory w dobrej cenie, dostałem voucher na następne zakupy. Polecam !! Dawid Filip - opinia (1) Polecam sklep na wysokim poziomie sprzedawane części wysokiej jakosci Filip Wojciech - opinia (1) Przygodę z Firmą Orzeł mamy około 3 lata ,zaczęła się ona od stłuczki i... Wojciech